up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

RyggsekkfunksjonerNår det gjelder utendørsaktiviteter, er det å kjøpe en ryggsekk et av de mest betydningsfulle kjøpene du gjør. For å lykkes med uteturen din, er det viktig å velge en ryggsekk. Ryggsekker er ikke begrenset til camping lenger. Du vil se dem overalt. Fra småbarn til studenter, profesjonelle og idrettsutøvere, ryggsekker er de beste for å dekke alles behov.

For å holde ting organisert og bære det komfortabelt på skuldrene, er en ryggsekk en flott kompis! Designer ryggsekker av god kvalitet må ha polstrede skulderstropper, bredere på toppen og smalere under armene, mange lommer og rom for å lagre gjenstander, og utstyrt med bryst , midje og sidestropper for å fordele vekten. Før du velger en camping ryggsekk , er det noen grunnleggende deler du må sjekke, for eksempel polstrede justerbare stropper, vannflasker på siden, glidelås, ventilasjonsnett, indre hovedrom, spenner, låser og front og sidelommer. Komfort er nøkkelfunksjonen til en ryggsekk.

En ryggsekk av god kvalitet må være behagelig å ha med seg. Deretter betyr størrelsen på sekken mye. Velg den perfekte størrelsen på en ryggsekk som lett passer til alt du trenger. Før du velger en ryggsekk, må du sjekke ut materialet. Det er mange design, farger og stiler tilgjengelig i reise ryggsekken som er designet for å passe individers behov og preferanser. Salomon , Arcteryx , Columbia , Petzl , Salewa , er noen av de beste merkene som produserer utendørs ryggsekk av høyeste kvalitet for sportsfolk og friluftsentusiaster.

clouse menu Lukk