up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hva er en tørr pose?

En tørrpose er en pose som er designet på en slik måte at den holder den helt tørr. Tørrposen er vanntett og det kan ikke komme vann inn i den. Så hvordan er disse posene konstruert? Det er to hovedfunksjoner som gjør en tørrpose fullstendig vannavvisende.

For det første er tørrposene designet og produsert med 100% vanntett materiale. Dette kan testes ved å la posen ligge i vann i flere måneder, og ikke en eneste dråpe kan komme gjennom den. Det er også viktig å presisere at et vanntett materiale ikke er pustende. Selv de beste pustende vanntette materialene kan ikke slutte å få vann inn i visse tøffe værforhold. Mammut , Osprey , Sea to Summit , Regatta og Ferrino tilbyr tørrposer av høyeste kvalitet.

En drysack sies å være av høy kvalitet bare når den er laget av vanntett materiale uten hull og pusteevne. Førsteklasses tørrposer er laget av kraftig, robust og PVC presenningslaminert. Tynne og lette tørre poser som er laget av nylonstoff holder ikke lenge siden dette materialet absorberer vann. Imidlertid kan tynne vesker brukes til å dekke det viktigste for ekstra beskyttelse i ryggsekker, men ikke for frittstående bruk.

For det andre er tørrposen produsert ved å sy sammen uten å lage hull i materialet. Dette kan gjøres enten ved;
1. Sy posen rundt hjørnene og belegg innsiden av posen med et vanntett belegg denne tilnærmingen er ikke effektiv og holdbar.
2. Liming av posen denne metoden er mer pålitelig.
3. Sveise posen sammen og lage en helt vannavvisende binding. Denne metoden er mer holdbar og pålitelig.

clouse menu Lukk