`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Silva

Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra
  • Silva Cross Trail 6 Ultra

Silva Cross Trail 6 Ultra

Produktbeskrivelse Silva Cross Trail 6 Ultra

Cross Trail 6 Ultra er den ultimate frontlyktene, med doble batteripakker og veldig sjenerøs forbrenningstid. Det er sikkert en pålitelig følgesvenn under de mest omfattende treningsøktene dine. Passer perfekt for langrenn, løping, sykling og de dagene du bare vil komme i gang uten å bli avbrutt. Med 6 Ultra får du også Tyto Red, et ekstra sikkerhetslys.

Med en generøs forbrenningstid og smarte funksjoner som Silva Flow Light og Silva Intelligent Light, samt en rekke tilleggsutstyr. Cross Trail 6 Ultra er den perfekte følgesvennen for de mest krevende aktivitetene. Det er en behagelig, lett hodelykt designet for flere idrettsutøvere som ikke bare liker å løpe, gå på ski og sykle, men som ønsker å skyve enda lenger mot de omfattende treningsøktene og løpene. Den har også vårt røde sikkerhetslys, Tyto Red for ekstra synlighet.

Doble batteripakker:
Med doble batteripakker har den en veldig generøs forbrenningstid, som du kan utvide enda mer ved å ta med noen ekstra AA-batterier. Så hvis du føler at du kan fortsette for alltid, vil denne hodelykten være der med deg. De medfølgende batteripakkene er et USB-oppladbart 2.0Ah-batteri og en 4xAA-batteripakke.

Cross Trail-serien:
Cross Trail er den ultimate allround-serien for deg som liker både løping, sykling og ski. Alle modeller har samme lys og funksjoner - det som skiller seg er batteriene.

Velg Cross Trail 6 med 4xAA-batterier hvis bruken din blir uregelmessig og hvis du verdsetter veldig lang forbrenningstid. Hvis du planlegger å bruke hodelykten på en mer regelmessig basis, vil Cross Trail 6X med et oppladbart 2.0 Ah batteri få jobben gjort. Men hvis du ikke vil inngå kompromisser, kan du gå med Cross Trail 6 Ultra og motta doble batteripakker - som vil holde deg i gang selv under de mest krevende treningsøktene.


Egenskaper:

Dobbel batteripakke: Dobbel batteripakke muliggjør lange løp og løp.
Sikkerhetslys inkludert: Et rødt baklys som gir ekstra synlighet i mørket.
Silva intelligent light®: En unik kombinasjon av spotlight med lang rekkevidde og et tett flomlys som gir deg et klart syn på både nær og fjerne hindringer.
Silva flytlys: Varierer lysmønsteret avhengig av aktiviteten din
Multifeste - hode, sykkel, hjelm: Bruk den samme lampen til flere aktiviteter


Spesifikasjoner:

Feste: Sykkelutstyr *, pannebånd, hjelmfeste
Batteri: 1 x oppladbar 2.0Ah LiPo USB (ekstern batteripakke), 4x AA (ekstern batteripakke)
Strålemønster: Flow Light, Intelligent Light® - optimalisert lysfordeling
Brenntid: Se matrikstabell
Lysavstand: Se matrikstabell
Lysmodus: Max, Med, Min, Blink
Lysutgang: 600 lumen
Materiale: ABS, Aluminium, PC, TPU
Vannbestandighet: IPX5 - vanntett
Vekt (inkl. Batterier): 163g, 230g
Vekt (lampeenhet): 78g


Ønsker du og kjøpe Silva Cross Trail 6 Ultra? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Elektrisk lommelykt hos nett utendørs butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste utendørs produkter, som er tilpasset dine behov på trekkinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Elektronikk tilbud.

Spesifikasjoner Silva Cross Trail 6 Ultra

Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt

-

Jeg var veldig fornøyd med min første hodelykt fra Silva, Cross Trail 5X, og nå har Cross Trail 6 Ultra fullt ut oppfylt forventningene mine. Flott lys, flott belysning og flott utførelse. Laget for løp. Også rask levering, godt pakket og bra pris.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk