`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sorel

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace
  • Sorel Whitney Short Lace

Sorel Whitney Short Lace

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Sorel Whitney Short Lace

Varm og uovertruffen vanntett beskyttelse møter en sporty kort støvel du kan bære hvor som helst. Kvinnerens Whitney Short Lace har en slank, baffled vanntett tekstil øvre med en vanntett pustende membran, samt 200g isolasjon for å holde føttene varme når du går gjennom et vinterunderland. En myk fleeceforing og plysj faux fur trim oppringe den koselige faktoren enda lenger.

Egenskaper:

Øvre: Vanntett Nylon Øvre Og Pu Coated Syntetiske Overlays. Vanntett, åndbar membrankonstruksjon. Faux Fur Cuff Og Microfleece Fôr.

Footbed: Removable Molded Pu som Eva Footbed, Microfleece Topcover.

Mellomsåle: Gummi.

Yttersåle: Støpt Gummi Yttersåle.

spesifikasjoner:

Akselhøyde: 6 tommer.

Heel Høyde: 1 in.

Platform Høyde: 1 in.


Hvis du ser etter gode kvalitets Støvler artikler, da vil vårt utvalg av Støvler definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Sorel Whitney Short Lace, prisen er 83.49 $ og er tilgjengelig. trekkinn er det beste alternativet for å kjøpe utendørs utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Sorel Whitney Short Lace, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Sorel Whitney Short Lace

Skjønn
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kommentar tittel

-

Bruk godt

Godt

-

Flotte ... de er veldig gode!

Jeg elsker dem

-

De beste ... varme føtter alltid! Kommode og kule ... Be om en størrelse.

Den beste

-

Definitivt mitt beste kjøp i vinter !!! De er koselige og veldig komfortable og føttene mine holder seg varme og tørre hele dagen. Det er de beste skoene for vinteren !!!

Så koselig.

-

Elsker disse støvlene! Jeg valgte en størrelse som er større enn den faktiske størrelsen, og de passer perfekt. De er så varme og koselige.

Flott show

-

Kjøpte et par til kona da hun trengte noe å slite av bakkene på ferie. Flott passform og ekstremt komfortabel. Vanntett ytre sørget for at føttene holdt seg tørre og foringen var god nok til å holde kulda ute. Vil anbefale på det sterkeste.

Skuffelse

-

Hei, størrelsen du bestilte er ikke riktig størrelse, disse støvlene må være små. Jeg bestiller et par etter å ha skrevet ut og betalt for returetiketten. Jeg må fremdeles betale forsendelseskostnader for mottak av den nye størrelsen. Jeg er skuffet over å tenke at i tilfelle bytte, vil kostnadene bli refundert. Jeg betaler 3 ganger fraktkostnader ... I utgangspunktet må du virkelig være sikker på kjøpet.

Anmeldelse

-

veldig fornøyd med den kjøpte! sko passer godt, selv om jeg kjøpte en størrelse større, passer den godt når du har tykke sokker.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk