up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto M-9/NH Velcro Strap

Suunto M-9/NH Velcro Strap

Suunto M-9/NH Velcro Strap

plus
  • Play videoSuunto M-9/NH Velcro Strap
  • Suunto M-9/NH Velcro Strap
  • Suunto M-9/NH Velcro Strap
  • Suunto M-9/NH Velcro Strap

Suunto M-9/NH Velcro Strap

Produktbeskrivelse Suunto M-9/NH Velcro Strap

- Høyde meter, helningsmålere og kombinerte høyde-og helningsmålere


- Suunto PM-5 gir deg et stort utvalg av høyde meter, helningsmålere og kombinerte høyde-og helningsmålere.


- Suunto høydemeterne er instrumenter for måling av høyder, spesielt høyden på trærne, med stor nøyaktighet og hastighet. De høyde meter kan også brukes for å bestemme vinkelen til et gradient.


- Suunto håndholdte helningsmålere er presisjonsinstrumenter som brukes over hele verden av landmålere, ingeniører, kartografer, geologer, gruvearbeidere og arkitekter og mange andre til å måle høyder, vertikale vinkler og bakker raskt og enkelt.


- Både høyde meter og helningsmålere har solide boliger organer laget av korrosjonsbestandig eloksert aluminiumslegering. Skalaen kortene kjøre på spesielle lagrene i hermetisk forseglede plastbeholdere, fylt med en væske som garanterer at de kjører jevnt og stoppe raskt.


- Væsken vil ikke fryse eller fordampe, beholder fulle demping eiendommer i alle arbeidsforhold og eliminerer irriterende skala vibrasjoner.


- Det er et stort utvalg av vekter å velge mellom. Disse inkluderer normale lineær vinkelskalaer, dvs. grader, gons og mils samt prosent skalaer, topografiske skalaer, metriske eller amerikanske og spesielle sekantstrukturer skalaer.
Funksjoner:


- Akryl kapsel


- Eloksert lettmetall boliger


- Optisk justering for lesing


- Parallax linse


- Jeweled peiling


- Damping væske


- Nylon veske med belte-løkke


- Nøkkelbånd og metall lanyard ring


- Finnes også i fot skalaer for det amerikanske markedet


- 2-års garanti


- Mål: 75 x 52 x 15 mm


- Vekt: 110 g / 3.9 oz


Hvis du ønsker å vite mer om Suunto M-9/NH Velcro Strap, eller andre produkter av merket Suunto i Turutstyr kategorien hos trekkinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine utendørs aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Orientering kolleksjon som du kan velge utendørs produkter fra Suunto, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Suunto M-9/NH Velcro Strap

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up