up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto MB-6 NH

Suunto MB-6 NH

plus
  • Play videoSuunto MB-6 NH
  • Suunto MB-6 NH
  • Suunto MB-6 NH

Suunto MB-6 NH

Produktbeskrivelse Suunto MB-6 NH

Suunto Match Box Compass:


- Suunto MB-6 er en kombinasjon av en håndlager og bunnplate kompass i en meget motstandsdyktig Noryl fyrstikkeske stil tilfelle og er ideell for marin bruk. Selv om små og kompakte, MB-6 har en rekke uvurderlige funksjoner. Finnes også med Global Balancing System.


Felt kompass generelt:


- Mekaniske kompass har jobbet som navigatør siden flere tusen år.


- Fortsatt i dag magnetisk kompass er miljøvennlig, billig og den mest pålitelige verktøy når du velger kurset. De eldste Suunto felt kompass, som fortsatt er i bruk, er produsert i 1938. En høy kvalitet felt kompass trenger nesten alle andre tjenester enn vasking i ferskvann fra tid til annen. Kompasset fungerer uten ekstern strømforsyning. Kompasset får sin kraft fra naturen - fra den magnetiske nordpol.


COMPASS BALANSERING:


- To Geografiske Balansering Zones


- Den vertikale intensiteten og retningen av jordens magnetfelt, helling, påvirker horisontalplanet av en kompassnål i henhold til den breddegrad hvor den brukes. På grunn av helningen, må kompasser balanseres for forskjellige geografiske soner for å holde nålen i en horisontal stilling.


- Tidligere kloden ble delt inn i fem forskjellige balanse soner der bestemte kompass fungerte. Men som mennesker reiser mer og mer, har behovet for et kompass med et større geografisk område økes. Takket være Suuntos Two Zone System er det bare to balanse soner for å vurdere i kompassbruk - den nordlige halvkule og den sørlige halvkule. I praksis betyr dette at en Suunto kompass designet for den nordlige halvkule vil fortsatt arbeide for en rettferdig avstand til den sørlige halvkule, og vice-versa.Spesifikasjoner:


- Justerbar deklinasjon korreksjon skala


- Siktehull


- Speil kompass


- Platekompass


- Klinometer


- Selvlysende markeringer


- Vekt: 55 g / 1,94 oz.


Elsker du utendørs? Få din Suunto MB-6 NH og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Suunto gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Turutstyr for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre Orientering artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Suunto MB-6 NH

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up