up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto MC-2/360/IN/D/Nh

plus
  • Play videoSuunto MC-2/360/IN/D/Nh
  • Suunto MC-2/360/IN/D/Nh

Suunto MC-2/360/IN/D/Nh

Produktbeskrivelse Suunto MC-2/360/IN/D/Nh

Nøyaktig og pålitelig Mirror Kompass:


- MC rekke speil kompass er et uvurderlig verktøy for dem som setter en spesiell premie på nøyaktige og pålitelige retningsbestemte målinger, for eksempel landmålere, gruvearbeidere, arkitekter, rednings patruljer, turgåere, båtfolk og militære. Avviket justering system, standard gjennom hele serien, er spesielt nyttig når du arbeider i områder med stor misvisning, mens synet hakk gir overlegen nøyaktighet. MC-2-modellen er også tilgjengelig med Global Balancing System.


Felt kompass generelt:


- Mekaniske kompass har jobbet som navigatør siden flere tusen år.


- Fortsatt i dag magnetisk kompass er miljøvennlig, billig og den mest pålitelige verktøyet når du velger kurset. De eldste Suunto feltet kompass, som fortsatt er i bruk, er produsert i 1938. En høy kvalitet felt kompass trenger nesten alle andre tjenester enn vasking i ferskvann fra tid til annen. Kompasset fungerer uten ekstern strømforsyning. Kompasset får sin kraft fra naturen - fra den magnetiske nordpol.


KOMPASS BALANSERENDE:


- To Geografiske Balancing Zones


- Den vertikale intensiteten og retningen av jordens magnetfelt, dets helning, påvirker det horisontale plan av en kompassnål i henhold til breddegrad hvor den brukes. På grunn av helning, må kompasser balanseres for forskjellige geografiske soner for å holde nålen i en horisontal stilling.


- Tidligere ble verden delt inn i fem forskjellige balanse soner der bestemte kompass fungert. Men som mennesker reiser mer og mer, har behovet for et kompass med et større geografisk område økes. Takket være Suuntos Two Zone System er det bare to balanse soner for å vurdere i kompass bruk - den nordlige halvkule og den sørlige halvkule. I praksis betyr dette at en Suunto kompass designet for den nordlige halvkule vil fortsatt arbeide for en rettferdig avstand til den sørlige halvkule, og vice-versa.Spesifikasjoner:


- Justerbar deklinasjon korreksjon skala


- Ruler


- Siktehull


- Mirror kompass


- Forstørrelsesglass


- Platekompass


- Avtagbar snap lock snor


- Klinometer


- Lysende tegninger


- Luminous bezel ring


- Vekt: 74 g / 2,65 oz.


Hos utendørs butikken, trekkinn, kan du finne forskjellige størrelser av Suunto MC-2/360/IN/D/Nh og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med Suunto MC-2/360/IN/D/Nh som kategorien Turutstyr fra vår nett utendørs butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om utendørs utstyr, i tillegg til Suunto MC-2/360/IN/D/Nh omtalene.

Spesifikasjoner Suunto MC-2/360/IN/D/Nh

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Som beskrevet

-

Bestilt 19 for min klasse på college. Levering tok mye lengre tid enn forventet, nesten en uke mer som endte med å være for sent til bruk for klassen. Produktet er imidlertid perfekt og kom som beskrevet på nettsiden. 19 kom i perfekt stand, akkurat som vi alle forventet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up