up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto MC-2 NH Mirror

Suunto MC-2 NH Mirror

Suunto MC-2 NH Mirror

plus
  • Play videoSuunto MC-2 NH Mirror
  • Suunto MC-2 NH Mirror
  • Suunto MC-2 NH Mirror
  • Suunto MC-2 NH Mirror

Suunto MC-2 NH Mirror

Produktbeskrivelse Suunto MC-2 NH Mirror

Nøyaktig og pålitelig Mirror Kompass:


- MC rekke speil kompass er et uvurderlig verktøy for dem som setter en spesiell premie på nøyaktige og pålitelige retnings målinger, for eksempel landmålere, gruvearbeidere, arkitekter, rednings patruljer, turgåere, båtfolk og det militære. Systemet deklinasjon justering, standard gjennom hele serien, er spesielt nyttig når du arbeider i områder med stor misvisning, mens sikte hakk gir overlegen nøyaktighet. MC-2-modellen er også tilgjengelig med Global Balancing System.


Felt kompass generelt:


- Mekaniske kompass har jobbet som navigatør siden flere tusen år.


- Fortsatt i dag magnetisk kompass er miljøvennlig, billig og den mest pålitelige verktøy når du velger kurset. De eldste Suunto felt kompass, som fortsatt er i bruk, er produsert i 1938. En høy kvalitet felt kompass trenger nesten alle andre tjenester enn vasking i ferskvann fra tid til annen. Kompasset fungerer uten ekstern strømforsyning. Kompasset får sin kraft fra naturen - fra den magnetiske nordpol.


COMPASS BALANSERING:


- To Geografiske Balansering Zones


- Den vertikale intensiteten og retningen av jordens magnetfelt, helling, påvirker horisontalplanet av en kompassnål i henhold til den breddegrad hvor den brukes. På grunn av helningen, må kompasser balanseres for forskjellige geografiske soner for å holde nålen i en horisontal stilling.


- Tidligere kloden ble delt inn i fem forskjellige balanse soner der bestemte kompass fungerte. Men som mennesker reiser mer og mer, har behovet for et kompass med et større geografisk område økes. Takket være Suuntos Two Zone System er det bare to balanse soner for å vurdere i kompassbruk - den nordlige halvkule og den sørlige halvkule. I praksis betyr dette at en Suunto kompass designet for den nordlige halvkule vil fortsatt arbeide for en rettferdig avstand til den sørlige halvkule, og vice-versa.Spesifikasjoner:


- Justerbar deklinasjon korreksjon skala


- Ruler


- Siktehull


- Speil kompass


- Forstørrelsesglass


- Platekompass


- Avtagbar smekklåsen snor


- Klinometer


- Selvlysende markeringer


- Luminous bezel ring


- Vekt: 74 g / 2,65 oz.


Suunto MC-2 NH Mirror har Suunto offisiell garanti fra produsent. Som en Suunto offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Turutstyr produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Orientering artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Suunto MC-2 NH Mirror

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kompass

-

Leveres med andre ting, fungerer perfekt, ser behagelig og hyggelig. Verdt en pris

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up