up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto MC-2 NH USGS Mirror

plus
  • Play videoSuunto MC-2 NH USGS Mirror
  • Suunto MC-2 NH USGS Mirror

Suunto MC-2 NH USGS Mirror

Produktbeskrivelse Suunto MC-2 NH USGS Mirror

Nøyaktige og pålitelige speilkompasser:
MC-serien med speilkompasser er et uvurderlig verktøy for deg som setter en bestemt premie på nøyaktige og pålitelige retningsmålinger; for eksempel landmålere, gruvearbeidere, arkitekter, redningspatruljer, turgåere, båtfolk og militæret. Deklinasjonsjusteringssystemet, standard i hele området, er spesielt nyttig når du arbeider i områder med stor magnetisk variasjon, mens observasjonshakket gir overlegen nøyaktighet. MC 2-modellen er også tilgjengelig med Global Balancing System.
Feltkompass generelt:
Mekaniske kompasser har arbeidet som navigatør siden flere tusen år.
Fremdeles i dag er magnetisk kompass miljøvennlig, billig og det mest pålitelige verktøyet når du velger kurset. De eldste Suunto-feltkompassene, som fremdeles er i bruk, ble produsert i 1938. Et feltkompass av høy kvalitet trenger neppe noen annen service enn å vaske i ferskvann fra tid til annen. Kompasset fungerer uten ekstern strømforsyning. Kompasset får sin kraft fra naturen - fra den magnetiske nordpolen.
KOMPASSBALANSERING:
To geografiske balanseringssoner
Den vertikale intensiteten og retningen til jordens magnetfelt, helningen, påvirker det horisontale planet til en kompassnål i henhold til breddegraden der den brukes. På grunn av helning må kompassene balanseres for forskjellige geografiske soner for å holde nålen i horisontal stilling.
Tidligere var kloden delt inn i fem forskjellige balansesoner der spesifikke kompasser fungerte. Etter hvert som folk reiser mer og mer, har imidlertid behovet for et kompass med et større geografisk område økt. Takket være Suuntos Two Zone System er det bare to balansesoner som du må vurdere når du bruker kompass på den nordlige halvkule og den sørlige halvkule. I praksis betyr dette at et Suunto-kompass designet for den nordlige halvkule fortsatt vil fungere i god avstand inn på den sørlige halvkule, og omvendt.
spesifikasjoner:
Justerbar korrigeringsskala for deklinasjon
Hersker
Synshull
Speilkompass
Forstørrelsesobjektiv
GRUNNLEGG: kompass
Avtakbar snørelås
clinometer
Lysende markeringer
Lysende ringring
Mesures: Tommer
Vekt: 74 g / 2,65 oz.


Ønsker og kjøpe Suunto MC-2 NH USGS Mirror? Ingen videre søking er nødvendig! trekkinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Orientering modeller. Oppdag våre nye Turutstyr kampanjer på trekkinn. Laget av Suunto, kommer dette Orientering produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Suunto MC-2 NH USGS Mirror

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up