up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Suunto

Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer

plus
  • Play videoSuunto PM-5/SPC Opti Clinometer
  • Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer

Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer

Produktbeskrivelse Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer

- Suunto PM-5 gir deg et stort utvalg av høyde meter, helningsmålere og kombinerte høyde-og helningsmålere.


- Suunto høydemeterne er instrumenter for måling av høyder, spesielt høyden på trærne, med stor nøyaktighet og hastighet. De høyde meter kan også brukes for å bestemme vinkelen til et gradient.


- Suunto håndholdte helningsmålere er presisjonsinstrumenter som brukes over hele verden av landmålere, ingeniører, kartografer, geologer, gruvearbeidere og arkitekter og mange andre til å måle høyder, vertikale vinkler og bakker raskt og enkelt.


- Både høyde meter og helningsmålere har solide boliger organer laget av korrosjonsbestandig eloksert aluminiumslegering. Skalaen kortene kjøre på spesielle lagrene i hermetisk forseglede plastbeholdere, fylt med en væske som garanterer at de kjører jevnt og stoppe raskt.


- Væsken vil ikke fryse eller fordampe, beholder fulle demping eiendommer i alle arbeidsforhold og eliminerer irriterende skala vibrasjoner.


- Det er et stort utvalg av vekter å velge mellom. Disse inkluderer normale lineær vinkelskalaer, dvs. grader, gons og mils samt prosent skalaer, topografiske skalaer, metriske eller amerikanske og spesielle sekantstrukturer skalaer.

Funksjoner:


- Akryl kapsel- Eloksert lettmetall boliger


- Optisk justering for lesing


- Parallax linse


- Jeweled peiling


- Damping væske


- Nylon veske med belte-løkke


- Nøkkelbånd og metall lanyard ring


- Finnes også i fot skalaer for det amerikanske markedet


- 2-års garanti


- Mål: 75 x 52 x 15 mm


- Vekt: 110 g / 3.9 ozspesifikasjoner:


- Eloksert lettmetall boliger


- Nøkkelbånd og messing sløyfe


- Nylon veske med belte-løkke


- Optisk justering


- Tråd Hull for stativ


Kjøp nå din Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer for bare 141.99 $. Laget av Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos trekkinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt utendørs produkter. Se hele vårt utvalg av Orientering i vår Turutstyr avdeling.

Spesifikasjoner Suunto PM-5/SPC Opti Clinometer

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up