up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

The north face

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

The north face Bukser Resolve

plus
 • 360The north face Bukser Resolve
 • Play videoThe north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve
 • The north face Bukser Resolve

The North Face Bukser Resolve

Produktbeskrivelse The north face Bukser Resolve

North Face Resolve Pants Short har kommet for å tilby revolusjonerende beskyttelse mot ugunstige værforhold, svært gunstige for fotturer, trekking eller fjellklatring med total sikkerhet og komfort.

De to lagene DryVent-stoffet er kombinert med den slitesterke vanntette finishen (DWR) for å gi maksimal ugjennomtrengelighet du noen gang har sett, og som er i stand til å motstå et kraftig regn eller lett snø. Dessuten tillater dette stoffet utvisning av svette og fuktighet utenpå, slik at du alltid holder deg tørr uansett hvor sterk dagen har vært.

Denne vanntette buksen kommer med en elastisk midje, håndlommer med glidelås, glidelåser på anklene hvis du vil ha mer ventilasjon, og borrelåslukking i tilfelle du trenger å justere den til bagasjerommet for å unngå at det kommer inn snø. Fortsett å vandre, uansett vær bestemmer deg for å kaste på deg, i Resolve Trousers.

DryVent ™ -teknologi beskytter deg mot vind og regn, samtidig som den lar huden puste, og holder svette og klamring i sjakk.

Disse vanntette skallbuksene i to lag er også utstyrt med en vannavvisende behandling, som forhindrer metning og bidrar til å opprettholde stoffets pusteegenskaper.

De lagres perfekt over et underlag og takket være glidelåsen på knehøye sider og velcro® ankelflikene, kan du raskt trekke dem på over tursko og vanlige bukser hvis du blir fanget i en plutselig regn.

De har elastisk midje og to håndlommer med glidelås.

Par med Resolve Jacket for optimal beskyttelse mot vått og vind.

EGENSKAPER:

Vanntett, pustende, sømforseglet to-lags DryVent ™ -skall med nettingfôr Elastisk midje med trekkord Glidelåslomme med håndlommer Glidelåser i ankellengde Velcro® justerbare ankelfliker Slitesterk vannavvisende (DWR) finish.

SPESIFIKASJONER:

Stoff: 70D 106g / m² to-lags DryVent ™ 100% nylon.

Teknologier:

DRYVENT ™ Sømforseglede to- og trelags DryVent ™ stoffer er konstruert for å være vanntette, vindtette og pustende.
The north face Bukser Resolve er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett utendørs butikken kan du finne The north face Bukser Resolve relaterte produkter. Vårt utvalg av Bukser produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner The north face Bukser Resolve

Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Nord ansiktet løse bukser kort tnf svart m

-

det er vanntett jeg gikk i regnet og det er bra. I begynnelsen bruker du det varmt, men når du går tur blir det behagelig. Litt for kort for bredden og vil gjerne ha en stropp på skoen.

Stor

-

Veldig behagelig, de beskytter veldig godt mot vinden. Fornøyd med kjøpet. De kler seg bra.

Komfortabel og pustende

-

Komfortable, de blir lett, tar veldig lite plass

Nord ansiktet løse bukser kort

-

Det er veldig god kvalitet, og selv om jeg ikke fikk det til, virker det vanntett, men hvis du finner størrelsen din på sleggen, vil du finne at den er litt løs, men også kort. Hvis du sitter i en stol, vil du forstå.

Dårlig varebeskrivelse, varen ikke som bilder

-

Beskrivelsen av disse buksene er ikke nøyaktig / fullstendig. For det første er de HYVENT på bildet og DRYVENT i virkeligheten (det jeg har fått). De er også KVINNER-bukser (det nevnes ikke i beskrivelsen), dette vil hjelpe deg med å velge riktig størrelse. Jeg har brukt Hyvent, herre størrelse S de siste 5 årene, og jeg er veldig fornøyd, og det er grunnen til at jeg ønsket å kjøpe samme modell og størrelse. Dessverre er de ikke det jeg så etter. Heldigvis passer de inn i en venn, og jeg håper de vil bevise kvalitet på vei.

The north face løse bukser vanlige

-

Utmerkede membran bukser, lette og funksjonelle god jobb med både fuktighetsbarriere og en damputløpsrøret. Dessverre, dimensjonal maske litt feil, veldig bolshemerit.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up