up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

The north face
360

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

The north face Gilman Duffel S

plus
  • 360The north face Gilman Duffel S
  • Play videoThe north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S
  • The north face Gilman Duffel S

The North Face Gilman Duffel S

Produktbeskrivelse The north face Gilman Duffel S

North Face Gilman Duffel S ryggsekk er designet med 50 liter maksimal kapasitet, slik at du kan bære den til fotturer eller fjellklatringsturer , på toget og til og med på flyet, med alle objektene dine godt organisert.

Denne turryggsekken er laget med motstand mot et regnstoff og doble sømmer for å unngå at vann kommer inn. Den åpnes komfortabelt med sin D-glidelås med klaff, og du kan bæres av justerbare og avtakbare skulderstropper eller av to polstrede sidebehandlere.

Polyesterstoffet gjør det holdbart, elastisk og motstandsdyktig mot slitasje. Hvis du vil ha større plass, lar fire kompresjonsstropper deg finne mer kapasitet i denne komfortable duffelvesken til fjellet . Modellert etter Base Camp Duffel, er Gilman Duffel like romslig og tøff. En robust konstruksjon og slitesterkt stoff betyr at det kan slå godt på fly, tog og baksiden av lastebiler. Men det er ikke bare burly; det er også veldig praktisk med massevis av tanke gjennom funksjoner som gjør den til en oppdagelses beste venn. Bruk den som en duffel når den er i transitt med de to polstrede sidehåndtakene, eller bruk den som en ryggsekk med de avtakbare, justerbare ergonomiske skulderstroppene når du er på farten. Den åpner helt opp, slik at du kan se hva du har pakket i den romslige kapasiteten på 50 liter. Hvis du greier å overpakke, hjelper de fire kompresjonsstroppene deg med å finne plass til litt mer. Det er en intern nettlomme for skitne klær og en sidelomme med glidelås for sikker oppbevaring av telefonen eller nøklene. Det er ideelt for utflukter i helgene eller som girbag.


Egenskaper:

Sikker sidelomme med glidelås passer til en telefon eller lommebok
Avtakbare, justerbare, alpinskårne skulderstropper
Polstrede sidehåndtak
D glidelåsåpning med værbestandig glidelås
Hovedrommet har en sikker glidelåslomme
Vannbestandig Base Camp


Spesifikasjoner:

Stoff: kropp 9000 FARP med polyesterbelagt PU-belegg / base 1200D polyester
Vekt: 1230g
Volum: 50L
Dimensjoner: 32,5 cm x 53 cm x 32,5 cm
Hos trekkinn, viser vi alle egenskapene til The north face Gilman Duffel S. I vår utendørs butikk kan du finne forskjellige størrelser av The north face Gilman Duffel S. Sikker betaling og garantert levering! Dessuten, oppdag mer lignende produkter av The north face Gilman Duffel S og dra nytte fra våre andre tilbud av utendørs utstyr.

Spesifikasjoner The north face Gilman Duffel S

Farge
Kapasitet
Produkttype
veske funksjoner

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up