up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Trangoworld Bukser TRX2 Shell

plus
  • 360Trangoworld Bukser TRX2 Shell
  • Play videoTrangoworld Bukser TRX2 Shell
  • Trangoworld Bukser TRX2 Shell
  • Trangoworld Bukser TRX2 Shell
  • Trangoworld Bukser TRX2 Shell
  • Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Produktbeskrivelse Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Teknisk bukse for maksimal krevende vinter fjellklatring aktiviteter. Den nye Gore-Tex ® Pro stoff, med forbedret pusteevne, vil gi maksimal komfort i vind og kulde.


Velcro justerbar midje Avtagbar bracesFlap fly zipperFull åpningssiden zippersWaterproof zippersPreshaped kneesBack, kne og indre ankel reinforcementVelcro hem adjusterFixed indre gaitersKevlar reinforcementsVisible zip sidelommerFunksjoner:


Pustende

Vanntett

Ergonomisk og funksjonell design

Designet for ekstreme forhold eksponering

Teknisk og funksjonell design

Vekt: 710g. (Str M)
Technologies:


TRX2:


Den TRX2 produktlinje er et skritt fremover fra TRX serien, både i design og tekniske prestasjoner både i stoffer og materialer, for å gi maksimal beskyttelse og pålitelighet for å fungere optimalt på grensen av dens muligheter i de mest ekstreme friluftsaktiviteter, beskytter deg i de tøffere klimatiske forhold og under de mest utvidede risikosituasjoner.


Født som et resultat av det nære samarbeidet mellom Trangoworld og eliteutøvere, fjellklatrere og internasjonale fjellførere, som har bidratt de siste årene med sin omfattende kunnskap og erfaring i forhold til produkt, å være direkte involvert som en testarena for å utvikle denne linjen med særlig fokus på:


- Bygg og spesiell form design - Sømmer i ikke kritiker steder der slitasjen er lavere - Optimal stoff kombinasjon i ulike områder av plagget - Avalanche detection system - Inntil frontlommer for bruk av klatresele eller ryggsekk - Forsterkninger i områder av høyere tåre - osv.Gore-tex ® Pro:


Gore-Tex ® Pro er den optimale løsningen for utendørs profesjonelle og seriøse entusiaster som trenger å møte ekstremvær og tøffe forhold. Laget med de mest robuste, pustende, varig vanntett og vindtett tøy. Oppfyller kravene til utendørs profesjonelle og seriøse entusiaster. Konstruert for å utmerke seg i lengre og ekstreme forhold. Ekstremt tøff, ekstremt pustende, varig vanntett og vindtett. Tilgjengelig i 2 - og 3-lags konstruksjoner: 2 lag er smidig og stille; 3 lag er for ekstra røff bruk.Recco ®


Elektronisk system som gjør at snøskred skal plasseres raskt. Dette systemet er passive-batteriene ikke er nødvendig, trenger ingenting å være tilkoblet eller frakoblet-, basert på avansert radarteknologi. Den består av to elementer: reflektorer, integrert i klær, støvler og hjelmer og søket utstyr, manipulert av redningsmannskapene fra Ski stasjon.Bluesign ®


Den bluesign ® standard hoder ett skritt videre enn et miljømerke. På grunn av den holistiske tilnærmingen av denne bransjestandarden, er ikke bare forbrukernes sikkerhet vurderes, men også andre aspekter, inkludert helse, vann utslipp og luft utslipp blir tatt hensyn til. Foruten disse viktige aspektene, spiller prinsippet om ressurssparing en viktig rolle innenfor bluesign ® standard. Den uavhengige bluesign ®-standarden garanterer at hele produksjonskjeden kun inneholder komponenter og passerer gjennom prosesser som er ufarlig for mennesker og miljø. Den bruker det som kalles "Input Stream Management" som ser produksjon som en serie trinn som må være individuelt sertifisert og overvåket. Alle produksjonsprosesser og kjemi må oppfylle bluesign standard for et ferdig produkt å bære etiketten bluesign ®.DuPont ™ Kevlar ®


Dupont ™ Kevlar ® fiber blir brukt i en rekke klær, tilbehør og utendørs og fjellutstyr for å gjøre dem sterkere og mer holdbare. Med fem ganger styrken av stål på lik vekt, Kevlar ® fiber og filamenter kommer i en rekke typer, hver med sitt eget sett med egenskaper og ytelse for ulike behov for beskyttelse.


Hvis du ser etter gode kvalitets Bukser artikler, da vil vårt utvalg av Bukser definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Trangoworld Bukser TRX2 Shell, prisen er 203.99 $ og er tilgjengelig. trekkinn er det beste alternativet for å kjøpe utendørs utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Trangoworld Bukser TRX2 Shell, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Trangoworld Bukser TRX2 Shell

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up