`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld Clapton Termic

  • Trangoworld Clapton Termic
  • Trangoworld Clapton Termic

Trangoworld Clapton Termic

Produktbeskrivelse Trangoworld Clapton Termic

Avtakbar hette med glidelås og borrelås. Ansikts- og volumregulator. Hengesløyfe i nakken. Innvendige termoseglede sømmer. Vanntette glidelås. Linnet form. Vanntett, pustende og vindtett membran. Forhåndsformede ermer. Borrelåsjusterbare mansjetter. Justerbar hem med elastisk ledning og propper. Termisk isolerende myk fiber. Lomme med glidelås. Glidelåser foran. Innvendig glidelomme med inngang til telefonhodet

Egenskaper:

Vanntett

pustende

vindtett

Høy termisk kapasitet

Teknisk og funksjonell design

spesifikasjoner:

Vekt: 325 g

Teknologi:

Bluesign®

Bluesign®-standarden går et skritt lenger enn et miljømerke. På grunn av den helhetlige tilnærmingen til denne bransjestandarden, vurderes ikke bare forbrukernes sikkerhet, men også andre aspekter, inkludert arbeidshelse, vannutslipp og luftutslipp. Foruten disse viktige

aspekter, spiller prinsippet om ressursbevaring en viktig rolle innen bluesign®-standarden. Den uavhengige bluesign®-standarden garanterer at hele produksjonskjeden bare inneholder komponenter og går gjennom prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Den bruker det som kalles “Input Stream Management” som ser på produksjonen som en serie trinn som må sertifiseres og overvåkes individuelt. Alle produksjonsprosesser og kjemi må oppfylle bluesign-standarden for at et ferdig produkt skal ha etiketten bluesign®.

FIBRELITE:

FIBRELITE er en hul kjernefiber utviklet av Trangoworld® R & D + i avdeling som gir en utmerket termisk isolasjon og god svette.

Indre pluss:

Trangoworlds forsknings-, utviklings- og innovasjonsavdeling har utviklet Inner Plus, en spesiell vanntett, pustende og vindtett membran. Inner Plus tilbyr den høyeste beskyttelsen mot tøffe værforhold og lar damp passere gjennom, slik at kroppen forblir tørr når du gjør aktiviteter.

Tekniske spesifikasjoner: Nanopore struktur. Vannsøyle:> 10.000 (ISO811 1981 E). Pusteevne: ± 15.000 gr / m2 / 24 timer (JISL 1099 1993, B 1, kaliumacetert mettetest)


Trangoworld Clapton Termic har Trangoworld offisiell garanti fra produsent. Som en Trangoworld offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Jakker artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Trangoworld Clapton Termic

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk