up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Expedicion 80

plus
  • 360Trangoworld Expedicion 80
  • Play videoTrangoworld Expedicion 80
  • Trangoworld Expedicion 80

Trangoworld Expedicion 80

Produktbeskrivelse Trangoworld Expedicion 80

Trangoworld Expedicion 80L bagasjen er en mellomversjon av denne modellen som tilbyr en maksimal kapasitet på 80 liter for lagring, slik at du kan lagre alt du trenger på en tur på flere dager til fjellet, med fly eller bil, i en organisert og beskyttet langt fra riper eller ugunstige værforhold.

Denne koffertposen er laget av polyester, så den er svært motstandsdyktig mot slitasje, elastisk, tørker raskt og er vanntett . Den har en indre nettlomme for å skille sko eller skitne klær, et dobbelt håndtak for å bære den med hendene, et uttrekkbart håndtak for å bære det på skuldrene, avtakbare stropper for å bære det som en ryggsekk , og glidelåser med klaffer, hvis egenskaper gjør det er veldig behagelig og lett å transportere.

Funksjoner:


- Dobbelt grep for side bærer


- Sidelomme rommet


- Glidelås med sikkerhet cover


- Side kompresjonsremmer


- Mulighet til å bære på ryggen med avtagbare stropper


Spesifikasjoner:


- Vekt: 1.740g.


Trangoworld Expedicion 80 har den offesielle garantien fra merket Trangoworld. Handling i vår nett utendørs butikk vil du ha Trangoworld Expedicion 80 hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 101.49 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Trangoworld Expedicion 80

Farge
Kapasitet
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up