`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kategorier

Trangoworld

Trangoworld Ganin DV

  • Trangoworld Ganin DV
  • Trangoworld Ganin DV
  • Trangoworld Ganin DV

Trangoworld Ganin DV

Produktbeskrivelse Trangoworld Ganin DV

Innvendig glidelås. Lommer med glidelås. Glidelåser foran. Avtakbar hette med glidelås og borrelås. Justerbar hem med elastisk ledning og propper. Ansikts- og volumregulator.


Funksjoner:

Termisk kapasitet
Teknisk og funksjonell design
Kuldebeskyttelse
Termisk og behagelig
Oppbevar lomme


spesifikasjoner:

Vekt: 622 g


Teknologi:

PERTEX® quantum pro:
Pertex®® Quantum Pro bruker et ultratynt vannbestandig belegg for å gi økt værbestandighet under ekstreme forhold. Ved å kombinere et tett vevet ansiktsstoff med et mikroporøst belegg, leverer Pertex®® Quantum Pro en veldig høy vannmotstand mens den forblir lett, myk og pustende. Den økte værbestandigheten og holdbare konstruksjonen betyr at disse stoffene er ideelle for bruk i kalde eller fuktige omgivelser der det er avgjørende å holde varme og tørre.

økologisk:
I dette produktsortimentet viser Trangoworld sin bekymring for miljøet. Produktene med ØKOLOGISK hang-tag er utviklet av naturlige eller resirkulerte materialer. For å forsterke kompromisset vårt, promoterer Trangoworld også initiativer og prosjekter relatert til miljøvern og omsorg som angitt i vårt forpliktelse nummer 2, til fremtiden, til våre barn og etterkommere og verden vi vil forlate dem.
Er du interessert i Trangoworld Ganin DV? Ikke vent lenger, kjøper dette produktet til best pris og alltid med sikkerhet som vi tilbyr hos trekkinn. Her kan du finne all informasjon om Trangoworld Ganin DV. er en av de beste utendørs merkene som designer eksklusive Dameklær artikler som er tilpasset våre kunders behov.

Spesifikasjoner Trangoworld Ganin DV

Type jakke
Funksjoner
Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk