`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kategorier

Trangoworld

Trangoworld Hokai

  • Trangoworld Hokai
  • Trangoworld Hokai
  • Trangoworld Hokai

Trangoworld Hokai

Produktbeskrivelse Trangoworld Hokai

Kvinners funksjonelle og stilige jakke med lettvekt, nedisolasjon for maksimal varme og komfort i kalde vinterklimat. Hokai Parka by Trangoworld, er perfekt for fotturer og daglig bruk rundt i byen, så vel som vinterferie.

260g med 600 fyllekraft ned 90/10 isolasjon gir optimal varme uten vekt, mens nylon nedre ytterstoffet er vannavstøtende og vindtett for å kaste lysregn og snø.

Funksjonene inkluderer en fast hette med avtagbar faux fur trim, for allsidige styling alternativer, en stilig kvinner spesifikk kutt for å hindre varmetap og en sjenerøs indre lomme for å bære dine nødvendigheter. Du vil se og føle deg bra i Hokai Parka på alle dine vinteropplevelser denne sesongen.

Fast, justerbar hette

Avtagbar faux fur trim

Trekk tagger på glidelåser for enkel bruk når du bruker hansker

Inner storm klaff hindrer varmetap

Stor indre glidelås

Ytre stoff: Nylon Downproof. Vannavvisende og vindtett

Isolasjon: 600 fyllkraft. 260g. 90/10

Ca. Vekt: 690 g (størrelse M)


Hos trekkinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets utendørs produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Trangoworld Hokai? Du er heldig siden trekkinn i Dameklær katalogen og Jakker kategorien tilbyr vi andre utendørs produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Trangoworld Hokai

Type jakke
Funksjoner
Hette
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (9)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Trango fjær

-

Det ser bra ut, det er varmt. Jeg tok xs som er min vanlige størrelse, og det passer meg bra. Den er smal, spesielt i hoftene, noe som passer meg bra. Av skuldre er det sant at det er bredere, men jeg har ikke mye igjen, også fordi det er fjær og klumpete. Det er en vakker svart farge, som har en tendens til blålig og skinnende. Jeg er fornøyd med kjøpet, jeg synes det hadde en veldig god pris.

Superbuy

-

Det er en tidligere kvalitetspris, det skjuler mye størrelsene er rettferdige, men L er for stor hvis du ikke har ganske brede skuldre, den er veldig velsmakende og veier ikke noe, anbefales super

Toppjakke

-

Absolutt prute for en dunjakke av høy kvalitet på 600. Ser veldig dyrt ut og har utrolig varme. Datteren min er ekstremt fornøyd.

Plomme

-

Med den rabatten er det et skikkelig kupp, du vil ikke finne i markedet en penn av en slik kvalitet til en så lav pris. Spektakulær, varm i kaldere dager og veier ingenting.

God valuta for pengene.

-

Perfekt stil, riktig måling og ekstraordinær funksjon. Det er veldig lett og veldig varmt. Flott jakke

Trango-fjær

-

Som andre Trango-utskjæringer, uforholdsmessige i størrelse, smalere de og hakker for lavt (det er ikke behagelig på fjellet) og over for bredt stemmer det ikke, så en gikk stort og jeg tok forrige og liten; (nedenfra

Varm og lys, form og størrelse som ikke kan tilpasses

-

Jeg tok det for lenge siden det var mellomliggende, ikke langt eller kort fjæret og jeg likte materialet, lysstyrken, lysheten, veldig bra, men igjen Trango, uforholdsmessig i utskjæringene, under, de smalter for mye og over er bred, er ikke gitt, men hei, veldig glad spesielt med kundeservice, av 10, tusen takk

Varmt og lett

-

Jakken er veldig varm og veier nesten ingenting. Den dekker godt for å bevare kroppsvarmen. Men hva jeg ikke liker, hvordan er hette og farge på jakken, den er ikke svart-svart, kanskje den er svart-grønn. Materialet som er på jakken skinner, det er ikke matt.

Anbefalt 100 × 100

-

Et godt produkt til en overkommelig pris.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk