up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Trangoworld

Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

plus
  • Play videoTrangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof
  • Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

Produktbeskrivelse Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

Funksjoner:


- Fast hette


- Facial justering


- Hengeløkke i panseret


- Langsgående zip


- Lycra justerbare mansjetter


- Elastiske og tanka justerbare hems


- Frontlommer


- Zip brystet Napoleon lomme


- Innvendig glidelåslomme


- Vannavstøtende og vanntett


- Pustende


- Vindtett


- Lett og komfortabel


- Trykkes sammen i en redusert mengde


- Tøff og isolasjon utformingSpesifikasjoner:


- 520 g


Ønsker du og vite hvilken andre relaterte utendørs produkter Trangoworld har? Hos trekkinn, kan du kjøpe alle de nødvendige Jakker artiklene slik at du kan dra nytte av dine aktiviteter uten komplikasjoner. Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof er til best pris og på lager! Benytt deg av vårt sikre betalingssystemet på nett og høy? kvalitet etter? salgtjeneste.

Spesifikasjoner Trangoworld Jakke Hamm Polyester Downproof

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Kvalitet

-

Jakken er veldig vakker, det er sant at den er litt stor i kroppen, den er veldig lett, et veldig godt tilbud med kvalitet, jeg må si at jeg kjøpte en og vi likte den så godt at jeg kjøpte en annen.

Veldig bra kjøp

-

Jakken er veldig fin, lett og av kvalitet. Når du velger en størrelse, må du ta i betraktning at en veldig stor størrelse, sønnen min fyller 13 år i desember, han er en sterk og stor gutt og størrelse 14 er ganske stor.

Veldig fint

-

denne jakken er veldig lett, men likevel varm. barna mine sa at det føltes som om de svevde når de tok på det på grunn av hvor lett og luftig det føltes (så mye bedre enn deres obermeyer ski-jakker som allerede er veldig lette.) Størrelsen er litt stor, men det er en god ting. det gir rom til å vokse og barna legger ikke merke til det fordi det er så lett. den ser faktisk veldig mandig ut på grunn av den svarte fargen og den blanke glansen, så den ser bedre ut på min 5 år gamle sønn enn min 7 år gamle datter. det hadde vært flott om det fulgte med en liten pose som du måtte legge i etter at du komprimerte den. vi planlegger å bruke den på terrengsykkelturene våre og når vi skittsykkel. vi trengte noe lett og komprimerbar og denne jakken er perfekt for det. å være vanntett og vindtett er fantastisk, da det eliminerer å ha, ta med og håndtere regnfrakker, parkas, osv. Jeg liker også at det er syntetisk, så jeg trenger ikke å bekymre meg for fjærene og kan vaske det etter hver tur. den er like god og funksjonell som min 300 dunjakke.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up