`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trangoworld

Trangoworld Moon

  • Trangoworld Moon
  • Trangoworld Moon

Trangoworld Moon

Produktbeskrivelse Trangoworld Moon

Rund nakke. Raglan-erme. Kortermet.
Funksjoner:
Glatt, hygienisk og lett å vedlikeholde
Anti pilling behandling
spesifikasjoner:
Vekt: 150 G
Organisk bomull 160 G / M2
teknologier:
Silikonvask:
Silikon er den mest effektive og mest brukte kjemiske forbindelsen for mykgjøring som gir en jevn stoffoverflate og mykgjør stoff eller klær. Denne vaskemetoden gir fantastisk mykhet, holdbarhet, fastholdelse av myke og mykhet.
økologisk:
I dette produktsortimentet viser Trangoworld sin bekymring for å ta vare på miljøet. Produktene med ØKOLOGISK hang-tag er utviklet av naturlige eller resirkulerte materialer. For å forsterke kompromisset vårt, promoterer Trangoworld også initiativer og prosjekter relatert til miljøvern og omsorg som angitt i vårt forpliktelse nummer 2, til fremtiden, til våre barn og etterkommere og verden vi vil forlate dem.
Organisk bomull:
Organisk bomull dyrkes ved hjelp av metoder og materialer som har lav innvirkning på miljøet. Organiske produksjonssystemer fyller og opprettholder jordens fruktbarhet og reduserer bruken av giftige og vedvarende plantevernmidler og gjødsel.


Elsker du utendørs? Få din Trangoworld Moon og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Trangoworld gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Herreklær for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive utendørs modellene mulig har de fleste av våre T-skjorter artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Laget i portugal

-

Produkt produsert i Portugal, med høy kvalitet finish og unik design

Slående

-

Original og iøynefallende, perfekt passform

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk