up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Retur av bestillinger

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Treksta

Treksta Commodore Goretex Hiking Boots

plus
  • Play videoTreksta Commodore Goretex Hiking Boots
  • Treksta Commodore Goretex Hiking Boots

Treksta Commodore Goretex Hiking Boots

Produktbeskrivelse Treksta Commodore Goretex Hiking Boots

Inspirert levende gjennom aktive utendørsopplevelser som er vår lidenskap på Treksta. Vi velger alle våre egne stier i utendørs, og vi har gjort den bevisste beslutningen om å følge våre egne, mer inspirerte stier når vi gjør utendørs fotbære. Ved å bruke teknologi, materialer og prosesser utenfor boksene, bygger vi sko som passer til menneskets fot, for ikke å passe til konvensjonen. Resultatet er uovertruffen komfort og ytelse på og av stien.

Gjennom årene har vi kombinert proprietære teknologier som IceLock og HYPERGRIP med de beste fra pålitelige selskaper som GORE TEX og Boa for å gi deg funksjonalitet som varer. Og vi stoppet ikke der. Vår eksklusive nestFIT-teknologi, som finnes i hver Treksta-sko, gir et naturlig habitat for tær, hæler og buer. Treksta sko ser annerledes ut. Og når du legger dem på, føler de seg annerledes også. Ulike og bedre.

COMMODORE GORETEX:

Ved bruk av GORE TEX XCR , tilbyr Treksta GORE TEX-produkter 25% bedre fuktighetsgennemtrengelighet sammenlignet med vanlige GORE TEX-materialer. GORE TEX-fottøy gir bedre fuktighetsgjennomtrengelighet og perfekt vanntetting, slik at du kan holde føttene tørre og komfortable i tøffe innendørs- / utendørsaktiviteter.

Varig vanntett

Meget pustende rundt


Hvis du er ute etter Treksta Commodore Goretex Hiking Boots er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herresko produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Støvler for ulike typer aktiviteter. Vår Støvler er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Treksta Commodore Goretex Hiking Boots

Teknologier
Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Tecnologias Treksta Commodore Goretex Hiking Boots

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Verdi utmerket

-

Jeg har ikke testet i to svært lange løyper uten problemer. Jeg må begynne og humado kaldere vær.

God valuta for pengene

-

Mangel gi stokk for å se hvordan de er

Gode støvler

-

Jeg testet mine nye støvler på kort sikt og lang fjellet og har overrasket over deres reaksjon. Tilpasset min fot fra starten av, de har utmerket grep på tørr stein og jord. Jeg har ikke hatt en sjanse til å prøve selv våt. Prosessen med å levere jeg var også enkel og effektiv, informert av hvert trinn.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up