up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Treksta
360

Treksta Lynx Hiking Boots

Treksta Lynx Hiking Boots

Treksta Lynx Hiking Boots

Treksta Lynx Hiking Boots

plus
  • 360Treksta Lynx Hiking Boots
  • Play videoTreksta Lynx Hiking Boots
  • Treksta Lynx Hiking Boots
  • Treksta Lynx Hiking Boots
  • Treksta Lynx Hiking Boots
  • Treksta Lynx Hiking Boots

Treksta Lynx Hiking Boots

Produktbeskrivelse Treksta Lynx Hiking Boots

Superteknisk og lett høy støvel med BOA snøresystem.


spesifikasjoner:

Overdel: Vanntett nubuckskinn.

Fôr: Vanntett / pustende GORE TEX®-membran

Lukkesystem: BOA

Siste og produksjonskonsept: NESTFIT Technology

Fotseng: Støpt dobbel tetthet EVA og PORON

Yttersåle: Hypergrip med anti-slip system

Vekt: 645 g


Teknologi:

GORE TEX® støvler er designet for å være holdbare vanntette og puste. De er designet av ingeniører for å få en optimal klimakomfort.

Treksta Forest boot-kolleksjon bruker GORE TEX®-membran. GORE TEX®-membran er laminert til bagasjenes fôrstoff for å lage en høy ytelse tekstil. Deretter forsegles sømmene med et spesielt GORE TEX®-tape.

Dette fôret vil gi oss garantert og holdbar vanntett beskyttelse, høy pusteevne og vindtetthet. Hemmeligheten bak GORE TEX®-stoffer ligger i den revolusjonerende membranen av to komponenter.

Den utvidede PTFE-delen av membranen inneholder over 9 milliarder mikroskopiske porer per kvadrat tomme. Disse porene er omtrent 20 000 ganger mindre enn en dråpe vann, men 700 ganger større enn et molekyl fuktighetsdamp.

Så mens vanndråper ikke kan trenge gjennom GORE TEX®-membranen, kan fuktdamp (en gass) lett slippe ut. Sømforsegling Hullene som er laget av nåler i sømmer kan være små, men de kan forårsake lekkasjer.

Det er grunnen til at selv det mest vanntette, pustende, vindtette stoffet ikke holder deg tørr og behagelig hvis sømmene ikke er forseglet. For slitesterk vanntetthet og væskemotstand, er GORE TEX®-produkter avhengige av GORE SEAM TAPE-teknologier.

Disse båndene tetter bittesmå hull laget av symaskinnåler. TREKSTA kombinerer GORE TEX®-membran med sømforseglingsprosess med GORE SEAM TAPE. Resultatet er en bagasjerom med en garantert og holdbar vanntett beskyttelse og maksimal pusteevne.

Hypergrip produserer verdens mest avanserte outsoles. Med implementering av eksklusive teknologier testes Hypergrip outsoles hver dag av alle distribusjonsgrener og kunder (verdensomspennende skotøymerker), og får tilfredshet og anerkjennelse i utemarkedet.

Et team på mer enn 40 fagpersoner jobber i Hypergrips FoU-avdeling for kontinuerlig å tilpasse de ultimative teknologiske forbedringene til sine outsoles og få anerkjennelse for Hypergrip som den ledende yttersåleprodusenten.

TrekSta-fottøy med IceLock i yttersåler tilbyr den beste trekkraften som er tilgjengelig på is og snø. Mikroglasstrådene er elektrostatisk rettet opp i gummiblandingen på sålen, noe som skaper stoppende overflatespenning. De vertikalt justerte glødetrådene blir utsatt for sålenes levetid, og sikrer et solid grep når de bærer.

Uovertruffen støtte, utrolig komfort. De første skoene er virkelig skapt for å passe til den menneskelige foten. 3D Treksta NestFIT-støvlens siste etterligner den menneskelige fotens naturlige form.

Det er to typer sko: TrekSta NestFit Technology og alt annet. Den konvensjonelle skoen sist har alltid blitt laget for en generalisert fotform.

NestFIT sist ble født av målinger fra 20.000 individuelle føtter. menneskelige føtter ... akkurat som dine. Den øvre, innersåle, mellomsåle og yttersåle former perfekt til fotens unike konturer, noe som gir en tilpasset passform i motsetning til alle andre.

Den siste speiler kontaktpunktene til den ledende delen av stortåen, kurven langs de andre fire tærne og innrykk på buen og vristen.

NestFIT sist er designet for å gjøre rede for hver kontur av menneskets fot, og eliminere unødvendige gap og trykkpunkter. Innersålen matcher kurvene og konturene av fotens bunn, og eliminerer hull for uovertruffen komfort.

Tre forskjellige tettheter av EVA-polymer gir riktig mengde støtte til hvert fotområde. Mellomsålen med variabel tetthet komplimenterer innersålen for å gi deg den "vandre på en sky" -følelse.

Toppen av yttersålen matcher mellomsålens gummiprofil for en sømløs støttende helhet. Den svake hælen og den fremre “vipperen” letter virkningen av den første fotstreiken: og understøtter den naturlige progresjonen til trinnet.

Boa snøresystemet gir en dramatisk forbedring i forhold til skolissene for nesten alle slags ytelsessko. Den utskiftbare stålskosnoren ble utviklet spesielt for Boa System og testet med tusenvis av timers feltbruk.

Den er laget av 19 individuelle superhøy styrke tråder av rustfritt stål i luftfartøy. Disse trådene flettes sammen for å danne en langvarig, slitesterk, super sterk blonder.

Disse strengene blir deretter pakket inn i et spesielt formulert teknisk polymerbelegg for å gi en jevn holdbar og friksjonsfri overflate. I BOA kombineres lav friksjon og langstrakte snørelinjer for å eliminere trykkpunkter og gir en unik hanske som passform i støvlene dine.


Ønsker du mer utendørs produkter fra merket Treksta? Hos trekkinn, din nett utendørs butikk har du til din disposisjon et stort antall utendørs produkter relatert til Treksta Lynx Hiking Boots. Akurat nå er Treksta Lynx Hiking Boots på lager. Våre kundens behov kommer først for oss, og vi velge hver artikler av utendørs utstyr med stor vekt på detaljer.

Spesifikasjoner Treksta Lynx Hiking Boots

Teknologier
Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Tecnologias Treksta Lynx Hiking Boots

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Strålende støvler

-

Jeg hadde et par av disse for noen år siden, og gikk til slutt rett gjennom dem, jeg elsket dem så mye ... De var ikke tilgjengelige i Sør-Afrika, og jeg måtte dessverre hilse på dem farvel til slutt ... Og så ... Jeg så dem annonseres som en del av Trekinns fantastiske produktsortiment, og jeg kjøpte straks et par til. Tok litt tid å komme til meg, men det var absolutt verdt å vente på. Godt gjort gutta - strålende produkt, strålende service.

'

-

Fantastiske støvler til en god pris - mottok dem på lovet dato

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up