`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery

Trespass Blustery

Produktbeskrivelse Trespass Blustery

Hvis du planlegger å tappe kulden i vinter, vil Blustery herre polstret jakke sørge for å holde deg varm på en frostig dag. Et lag med polstring er designet med vårt Coldheat-system, og fungerer for å lagre varmen som kroppen din naturlig mister over tid, slik at du blir holdt behagelig varm i prosessen.

Jakken er designet med en justerbar hette som kan fjernes om nødvendig med en enkel glidelås, og har ribbestrikkede mansjetter for en tett passform og en snorhimmel som hjelper til med å låse ut kulden. De viktigste glidelåsene er lavprofilerte for en attraktiv finish, mens de to sidelommerne med glidelås gir enkel oppbevaring og brystlommen er perfekt for å oppbevare nødvendigheter.

Jakken er ferdig med en vattert effekt, og fås i sort, grønn eller blå stiler, perfekt for å matche med vintergarderoben din. Bruk denne uformelle polstret jakken på en lang spasertur, så ser du hvor varmt den holder deg, selv på de kaldeste dagene.

Egenskaper:

Polstret jakke for menn

Justerbar glidelås med hette

3 glidelåslommer

Lav profil glidelås

Trekkord Hem

Elastisk mansjett

spesifikasjoner:

Shell 100% polyester

Fôr 100% polyester

Polstring 100% polyester


Kjøp nå din Trespass Blustery for bare 49.49 $. Laget av Trespass Blustery er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos trekkinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt utendørs produkter. Se hele vårt utvalg av Jakker i vår Herreklær avdeling.

Spesifikasjoner Trespass Blustery

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (3)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Utmerket kvalitet

-

Jeg var fornøyd med den utmerkede kvaliteten på jakken. Så snart jeg pakket ut er den enda vakrere enn bildet. Alt perfekt.

Bang for deg!

-

Jakkenes kvalitet er overraskende for prisen. Sammenlignet med andre merker der ute, kan du virkelig føle og fortelle at materialene som brukes er holdbare og av høy klasse. Vannavvisende funksjon ble testet på et høytrykksvann, vann bare glir av som er veldig imponerende. Termisk evne var også utmerket med den polstrede isolasjonen i stoffet. Jeg anbefaler å størrelse ned fra din vanlige måling coz det er ganske stor. Samlet produkt er utmerket, sterkt anbefalt.

Kvalitet på varer

-

Ordren ble gjort 22. november. Pakken ble sendt 4. desember og 13. desember mottok jeg den. Veldig lang behandlet rekkefølge. Jakken viste seg å være av svært anstendig kvalitet. Som angitt av produsenten fuktighet og vindtett. Så det er det. Han la den på gulvet og hente et halvt glass vann på den. Venstre i 15 minutter og hun ble ikke våt i det hele tatt. Han ristet av vannet og jakken var tørr. Super. Det skal være varmt, men jeg kan ikke sjekke det fordi det ikke er frost. På min høyde på 178 cm og vekt 75 kg passer størrelsen M perfekt. Asken dekker helt. Det er litt stort når det gjelder volum, men dette er enda et pluss - det er et sted for noe annet å bære. Fargen er mørkegrå med en slags overløp, bare ikke brandy.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk