`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

Trespass Blustery

  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery
  • Trespass Blustery

Trespass Blustery

Produktbeskrivelse Trespass Blustery

Egenskaper:

Polstret jakke

Justerbar glidelås med hette

3 glidelåslommer

Lav profil glidelås

Trekkord Hem

Elastisk mansjett

spesifikasjoner:

Stoffsammensetning:

Skall: 100% polyester

Fôr: 100% polyester

Polstring: 100% polyester


Oppdag det store utvalget av utendørs produkter fra Trespass som vi har på lager til de beste prisene. Hos trekkinn, din nett utendørs butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Trespass Blustery fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Trespass Blustery

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Jakke

-

Gleder meg med jakken, en gang i hånden liker jeg den mye mer, anbefales på det sterkeste

Trespass blustery

-

Jakken kom til Krasnodar på 2,5 uker, det er ingen spørsmål om kvaliteten og sømmene. En utmerket jakke, faktisk bedre enn på bildet, oppfylte forventningene mine fullt ut. Takk

Utmerket kvalitet

-

Jeg var fornøyd med den utmerkede kvaliteten på jakken. Så snart jeg pakket ut er den enda vakrere enn bildet. Alt perfekt.

Bang for deg!

-

Jakkenes kvalitet er overraskende for prisen. Sammenlignet med andre merker der ute, kan du virkelig føle og fortelle at materialene som brukes er holdbare og av høy klasse. Vannavvisende funksjon ble testet på et høytrykksvann, vann bare glir av som er veldig imponerende. Termisk evne var også utmerket med den polstrede isolasjonen i stoffet. Jeg anbefaler å størrelse ned fra din vanlige måling coz det er ganske stor. Samlet produkt er utmerket, sterkt anbefalt.

Kvalitet på varer

-

Ordren ble gjort 22. november. Pakken ble sendt 4. desember og 13. desember mottok jeg den. Veldig lang behandlet rekkefølge. Jakken viste seg å være av svært anstendig kvalitet. Som angitt av produsenten fuktighet og vindtett. Så det er det. Han la den på gulvet og hente et halvt glass vann på den. Venstre i 15 minutter og hun ble ikke våt i det hele tatt. Han ristet av vannet og jakken var tørr. Super. Det skal være varmt, men jeg kan ikke sjekke det fordi det ikke er frost. På min høyde på 178 cm og vekt 75 kg passer størrelsen M perfekt. Asken dekker helt. Det er litt stort når det gjelder volum, men dette er enda et pluss - det er et sted for noe annet å bære. Fargen er mørkegrå med en slags overløp, bare ikke brandy.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk