`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Philomena

Trespass Philomena

Trespass Philomena

Trespass Philomena

Trespass Philomena

  • Trespass Philomena
  • Trespass Philomena
  • Trespass Philomena
  • Trespass Philomena
  • Trespass Philomena
  • Trespass Philomena
  • Trespass Philomena

Trespass Philomena

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Trespass Philomena

The Philomena Women's Snowboots er et komfortabelt, men tøft par vinter støvler som du kan stole på for å få deg hvor du trenger å gå. Bruke vårt Tres Tex membran, du kan dra nytte av et vanntett membran som vil avlede fuktighet til Hjelp hindre våte sokker og føtter. På samme tid gir en varm og isolerende fôr stor trengte varme og et justerbart trekkord som bidrar til å holde fuktighet så vel som utstøting og varme i. Beskyttelsesbeskytter beskytter toes mot å føle bruntet på knocks og bangs som gir deg mulighet til å trampe gjennom Snø Trygt. En skinne støtter og stabiliserer buene på føttene, slik at du føler deg så komfortabel som mulig, selv om du har lange utflukter. En faux fur Inner krage vil gi ekstra isolasjon og kan foldes ned for å gi støvlene et snev av stil og detalj. Disse Womenâ Vinter støvlene kommer i 2 farger og vil gjøre et utmerket par sko for vinteren commutes.Features: Snowboot

Egenskaper:

Vanntett membran

Isolert og varm lined

Faux Fur Inner Collar kan foldes ned

Justerbart tegn

Beskyttende Foxing

spesifikasjoner:

Isolert: Ja. Farge: Øvre: Tekstil / Pu

Fôr: Faux Fur / Fleece

Yttersåle: Tpr.


Alle utendørs produktene i kategorien Støvler har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Damesko produkter fra Trespass. Prisene på Trespass Philomena er 81.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Trespass Philomena

Skjønn
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Boots

-

Varm. Størrelse passer.

Jeg er interessert

-

Jeg likte dem

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk