`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Trespass

Trespass Rhythmicii

  • Trespass Rhythmicii
  • Trespass Rhythmicii
  • Trespass Rhythmicii

Trespass Rhythmicii

Produktbeskrivelse Trespass Rhythmicii

De Rhythmic softshell DLX trenerne er en del av vårt håndvalgte DLX-sortiment, som er spesielt utviklet for de som trenger det beste utendørsslitet som utfører de høyeste standardene.

Disse trenerne er laget av et fleksibelt materiale som gjør at du kan bevege deg komfortabelt og enkelt. De er også foret med en pustende og vanntett membran som vil holde fuktighet i sjakk mens du holder føttene friske når du går.

Phylon mellomsåler betyr også at føttene dine får høy støtte og er polstret for å sikre at de forblir komfortable på lange reiser. I tillegg vil Vibramsulsåpene tillate deg å reise over et mangfold av terreng uten at solene lider av slitasje og mister deres gripende evner.

Disse trenerne har blitt gjennomført i en attraktiv, men subtil design som vil hjelpe deg med å fortsette på reisen uavhengig av forholdene rundt deg.

Egenskaper:

Menn som går på trenere

Softshell stoff

Gummi-logo-merket på tungen

DLX og reflekterende trykk på ytre side

Embossed flagg logo på buffer

STOFF SAMMENSETNING OG BRUK:

Øvre PU og Mesh

Lining Breathable Membrane

Vibram Sole


Hvis du ser etter gode kvalitets Støvler artikler, da vil vårt utvalg av Støvler definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Trespass Rhythmicii, prisen er 87.95 $ og er tilgjengelig. trekkinn er det beste alternativet for å kjøpe utendørs utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Trespass Rhythmicii, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Trespass Rhythmicii

Skjønn
Anbefalt bruk
Teknologier
Eneste teknologi
Permeabilitet
Farge

Tecnologias Trespass Rhythmicii

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk