up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tsl outdoor

Tsl outdoor High Trek

plus
  • Play videoTsl outdoor High Trek
  • Tsl outdoor High Trek

Tsl Outdoor High Trek

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Tsl outdoor High Trek

Høy Trek: En sofistikert gamasje for høy-mountain bruk. Vanntett (PU coating) og komfortabel, har High Trek en utskiftbar kabel som holder fast til skoen. Dens zip-up front åpning beskyttet av en selv-gripende klaff gjør det lett å skli på.


BESKRIVELSE:


• 420 D polyamid, PU coating: excellent vanntette kvaliteter

• Zip beskyttet av en selv-gripende dekselet

• Holder på dine sko av selvtillit gripende gummistrikk + en fremre kroken + en utskiftbar kabel

• Topp holdt av bred gummi rem = mer komfort


Hvis du ser etter gode kvalitets Gamasjer artikler, da vil vårt utvalg av Gamasjer definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg Tsl outdoor High Trek, prisen er 31.49 $ og er tilgjengelig. trekkinn er det beste alternativet for å kjøpe utendørs utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for Tsl outdoor High Trek, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner Tsl outdoor High Trek

Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Praktisk, men det er bemerkninger

-

Jeg brukte den på Sakhalin Island, (Far East of Russia) på skogen trekking, når det er fortsatt mye snø. Dens rimelig praktisk, vanntett. I bemerket to upassende ting: 1. Hack av stroppen faller ofte ut fra sløyfen. 2. Hanger, som må festes til skolissene, hopper ofte fra dem og klamrer seg til falne grener.

Om s-størrelse

-

S-størrelse jeg kjøpte den for min søster. Hun brukte den på Sakhalin Island, (Far East of Russia) på skogen trekking, når det er fortsatt mye snø. Dens rimelig praktisk, vanntett. I bemerket to upassende ting: 1. Forskjellen i lengde mellom dimensjonene av C, og M er 12 cm. Jeg tror at for en mann på minst 160 cm høyere størrelsen M er mer hensiktsmessig. 2. Hack av stroppen faller ofte ut fra sløyfen.

Gamasjer tsl utendørs høy trek

-

Verdi for pengene et svært godt valg.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Lukk
up up