up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Turutstyr flecha

flecha Pioletter ()

load

Hvordan velge piolets for fotturer

For skiturer foretrekker turgåere å bruke kompakte og ultralette piloter. De er også ideelle for brereiser og går overalt med deg uten å veie deg. Ski toioler er designet med høykvalitets materiale, stålhode og en bøyd aksel.
Fjellklatrer er laget av en rett aluminiumsaksel eller en buet aksel. De har et stålhode med en klassisk kurve og behagelig grep. For teknisk fjellklatring gir disse piolettene en solid plassering på alle typer isterreng takket være dens trigrest og griprest håndstøtte som gjør den komfortabel og enkel å håndtere i alle situasjoner.
Isklatring og alpinismepioler er spesielt designet for å klatre i frosne fossefall, isdekte terreng, steiner og isfall. Sammenlignet med de klassiske piolettene er isklatringpiloter kortere med hode og bøyd skaft.

Hvordan velge piolets for fotturer?

Når du har fått litt grunnleggende forståelse av piolets og hvilke typer piolets som er designet for forskjellige terreng, kan du velge en passende til din neste tur. Før du handler, må du huske på følgende ting som hodet, plukket, Adze, karabinkroken, skaftet, skaftgrepet og piggen å velge mellom. Dette er de grunnleggende komponentene i piolets som du må være kjent med. Salewa , Petzl , Black Diamond og Black Diamond og Singing Rock er de beste merkene der du kan kjøpe piolets for fotturer!

clouse menu Lukk