up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside flecha Turutstyr flecha

flecha Reservedeler ()

load

Hva du skal ta med når du er på fottur

Det er så mange spennende steder du kan velge for fotturer, fra fjellstier til kyststier, du kan ha det fantastisk utendørs. Hvis du elsker å vandre og oppdage skjønnheten i naturen i fjellene, steinene og baklandsstiene, kan du ta en pause og lage en liste over utstyr du bør ta med deg.
Uansett hvor du er, bør ikke utstyret ditt være en belastning for deg. Siden du skal nyte tiden mens du utforsker ting du ikke hadde sett før, må du sørge for at du har alt i ryggsekken for uansett eventyr du forfølger. Tommelfingerregelen er å bare ha det viktigste og pakke sekken så lett du kan!

Viktige reservedeler

Å vite hvilket utstyr du skal pakke, betyr å vite hvor du skal og hva du vil gjøre der. Det vil hjelpe deg med å bestemme deg for å beholde bare nødvendig utstyr og tilbehør. Hvis du for eksempel er på vei mot isete terreng, steiner som er fullstendig dekket av snøen, må du ha stegjern og gangstenger for å hjelpe deg ved å gi stabilitet i de tøffe og glatte terrengene. Av den grunn må du ha reservedeler stegjern og reservedeler. Salewa , Petzl , Black Diamond , Sea to Summit , og Izas tilbyr det beste utvalget av reservedeler for fotturer.

clouse menu Lukk