up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvordan velge stegjern

Fotturer og ski er de mest utfordrende og spennende utendørssportene som gir deg et adrenalinkick. I denne artikkelen vil vi utforske en av de mest essensielle isklatring gear stegjern at du bør ha. Ta en titt;

Stegjern er ikke et tilbehør, men en nødvendighet for å reise trygt på snø og is. Med det rette paret stegjern kan klatrere erobre og krysse isbreer, frosne fossefall, bestige snøbakker og skalere isflekkete bergarter.

De fleste klatrere og alpinister bruker stegjern laget av halvstiv konstruksjon med horisontale rammer. Takket være moderne produksjonsprosesser og design har stegjern i dag blitt lettere, men sterkere enn før. Salewa , Petzl , Black Diamond , Trespass og Grivel gir de beste stegjernene.

Hvordan velge stegjern?

Det er forskjellige typer materialer som brukes i konstruksjonen av stegjern. Ta en titt nedenfor på noen stegjern rammer materialer; Stål stegjern
For fjellklatring for generelle formål er vandring stegjern av stål det beste valget, ettersom de er teknisk designet for isete terreng og er holdbare.

Rustfritt stål stegjern
De tilbyr korrosjonsbestandighet til klatrere. Crampons i rustfritt stål er holdbare, stive og ytelsesorienterte.

Aluminium stegjern
For alpinisme og fotturer på ski, er stegjern av aluminium det beste. De er lette og raskere og ideelle for alpin klatring.


clouse menu Lukk