up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hvordan velge truger

Snesko er en av de viktigste delene av utendørsutstyr som beskytter føttene dine samtidig som de gir komfort og stabilitet på slurvete isterrenger. Du må ta hensyn til følgende faktorer for å velge de riktige truger;

Hvor skal du?

Det er viktig å vite hvor du planlegger å dra. Snesko er designet spesielt for flate terreng, fjellterrenger og rullende terreng. Så hvis du vet hvor du skal hjelpe deg med å bestemme hvilken type truger du bør velge.

Hvor mye vekten skal være?

Snesko kan vanligvis støtte totalvekten i henhold til spesifikasjonene. Så du må ha noe anslag på hvor mye du og utstyret ditt vil veie før du velger truger.

Hva blir typen snø?

Det er viktig å forutse hvilken type snø du planlegger å bevege deg over. Hvis du skal tørke, pulverformige og luftige snøterrenger, må du gå for en stor snesko. Men hvis du er på en hardpakket snøsti, vil en mindre størrelse sko være et perfekt valg. Snesko for barn er vanligvis designet for kausal lek med lignende tekniske funksjoner som voksne truger. Ferrino , Tsl Outdoor , og Inook er de ledende merkene som tilbyr truger for menn, truger for kvinner og barn.

clouse menu Lukk