up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE

VAUDE Bukser Farley IV

VAUDE Bukser Farley IV

VAUDE Bukser Farley IV

plus
  • Play videoVAUDE Bukser Farley IV
  • VAUDE Bukser Farley IV
  • VAUDE Bukser Farley IV
  • VAUDE Bukser Farley IV

VAUDE Bukser Farley IV

Produktbeskrivelse VAUDE Bukser Farley IV

Egenskaper:

ledd knær

bukseben kan rulles opp til 3/4 lengde

wicking finish

2 sidelommer med glidelåser og klaff

2 baklommer med klaff

2 front glid i lommer

1 sikkerhetslommer i høyre frontlomme

midjebånd med strekkinnsatser

benmuffe med trekkord

spesifikasjoner:

Hoved stoff: 100% Polyamid

Teknologi:

Green Shape er din VAUDE-garanti for miljøvennlige produkter - fra bærekraftige materialer og ressursvennlig produksjon. Vårt mål er å beskytte menneske og natur.

bluesign godkjent stoff

Bluesignstandarden er verdens strengeste tekstilstandard for miljøvern, forbrukervern og arbeidssikkerhet. Alle miljøaspekter av produksjon vurderes ved screening:

vann- og luftutslipp, støynivå, energi og materialbruk, samt arbeidsforhold knyttet til farlige materialer. Produkter som er laget av minst 90% bluesign-sertifiserte materialer, er merket med "bluesign approved fabric".

UPF 50+

Utmerket UV-beskyttelse, slik at du kan nyte sol og fjellsporter godt beskyttet. En UPF-vurdering på 50+ betyr at et gitt stoff gir mindre enn 2% (<1/50) av UV-strålene som rammet det for å trenge gjennom.

Dette er det samme som 98% UV beskyttelse. UV-beskyttelsen er skapt ved valg av fibre, vev og materialtykkelse, eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttende skjerm" i stoffet. Titandioxid er helt miljøvennlig og har blitt vurdert av EU som ufarlig.


VAUDE Bukser Farley IV er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos trekkinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, VAUDE Bukser Farley IV har den offensielle garanten av merket VAUDE. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herreklær katalog og Bukser kategori.

Spesifikasjoner VAUDE Bukser Farley IV

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up