up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE
360

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

plus
  • 360VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II
  • Play videoVAUDE Bukser Farley Stretch Capri II
  • VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II
  • VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II
  • VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

Produktbeskrivelse VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

Vår klassiske Capri akkurat classier! Disse ekstremt behagelige capri bukse var fullstendig omarbeidet og tilbake i et friskt nytt utseende og med miljøvennlig bluesign sertifisert materiale. Den nye linning, den høye andelen av strekningen og artikulert kne segmenter levere enda mer komfort enn før.


Lettstelt, hurtigtørkende materialer sikrer pålitelig ytelse. Med glidelås for å holde lommene fra å bli plukket.Funksjoner:


- Stretchmateriale


- 2 frontlommer med omvendt glidelås


- En baklomme med omvendt glidelås


- Linning justerbar med borrelåsSpesifikasjoner:


- Hovedbilde stoff: 88% polyamid, 12% elastan


- Vekt: 0,27 KgTeknologi:


UPF-50 +


Utmerket UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 50 + betyr at en gitt del av stoffet lar mindre enn 2% (<1/50) av de UV-stråler som treffer den til å trenge gjennom. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse.


UV-beskyttelse er skapt av valget av fiber, veve, og materialet tykkelse eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttende skjerm" inn i stoffet. Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.


Strekk


Den stoffer strekke kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller veve brukt for materialet. Den stoffer strekke øker komforten og ytelsen til klær som det tilbyr en meget høy bevegelsesfrihet.


Grønn Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter som er spesielt produsert miljøvennlig. Kriteriene er strenge: bare produkter som inneholder minst 90% organisk bomull, resirkulerte materialer, eller Tencel trefiber, eller har blitt farget med miljøvennlig Vaude eColour prosess, eller møte verdens strengeste miljøstandard bluesign ® kan bære grønn Shape kvalitetsstempel.


bluesign-godkjent-stoff


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøvern, forbrukerbeskyttelse og arbeidssikkerhet.


Alle miljømessige aspekter av produksjonen blir vurdert ved screening: vann og luft, støy nivåer, energi og materialbruk, samt arbeidsvilkår knyttet til farlige materialer.


Produkter som er laget av minst 90% Bluesign sertifiserte materialer er gitt "bluesign godkjent stoff" etiketten.


VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II har VAUDE offisiell garanti fra produsent. Som en VAUDE offisiell forhandler er alle våre tilbud utendørs artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I trekkinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Dameklær produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Bukser artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Bærekraft VAUDE Bukser Farley Stretch Capri II

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up