up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE
360

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

plus
  • 360VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • Play videoVAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II
  • VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Produktbeskrivelse VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Vår klassiske med T-glidelåser akkurat classier! Disse ekstremt behagelige turbukse var fullstendig omarbeidet og tilbake i et friskt nytt utseende og med miljøvennlig bluesign sertifisert materiale.


Den nye linning, den høye andelen av strekningen og artikulert kne segmenter levere enda mer komfort enn før. Lettstelt, hurtigtørkende materialer sikrer pålitelig ytelse. Med glidelås for å holde lommene fra å bli plukket.Funksjoner:


- Kan kobles ned til 3/4 bukse


- Stretchmateriale


- 2 frontlommer med omvendt glidelås


- 1 benlomme med glidelås


- En baklomme med omvendt glidelås


- Linning justerbar med borrelås


- Justerbare mansjetter med borrelåsSpesifikasjoner:


- Hovedbilde stoff: 88% polyamid, 12% elastan


- Vekt: 0,43 KgTeknologi:


UPF-50 +


Utmerket UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 50 + betyr at en gitt del av stoffet lar mindre enn 2% (<1/50) av de UV-stråler som treffer den til å trenge gjennom. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse.


UV-beskyttelse er skapt av valget av fiber, veve, og materialet tykkelse eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttende skjerm" inn i stoffet. Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.


Strekk


Den stoffer strekke kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller veve brukt for materialet. Den stoffer strekke øker komforten og ytelsen til klær som det tilbyr en meget høy bevegelsesfrihet.


Grønn Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter som er spesielt produsert miljøvennlig. Kriteriene er strenge: bare produkter som inneholder minst 90% organisk bomull, resirkulerte materialer, eller Tencel trefiber, eller har blitt farget med miljøvennlig Vaude eColour prosess, eller møte verdens strengeste miljøstandard bluesign ® kan bære grønn Shape kvalitetsstempel.


bluesign-godkjent-stoff


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøvern, forbrukerbeskyttelse og arbeidssikkerhet.


Alle miljømessige aspekter av produksjonen blir vurdert ved screening: vann og luft, støy nivåer, energi og materialbruk, samt arbeidsvilkår knyttet til farlige materialer.


Produkter som er laget av minst 90% Bluesign sertifiserte materialer er gitt "bluesign godkjent stoff" etiketten.


Liker du VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II? Gå inn på vår utendørs seksjon og oppdage et stort utvalg av Dameklær produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at utendørs produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Dameklær finnes i forskjellige farger og stiler.

Bærekraft VAUDE Bukser Farley Stretch Capri Regular T Zip II

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up