up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE

VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

plus
  • 360VAUDE Bukser Farley Stretch II Short
  • Play videoVAUDE Bukser Farley Stretch II Short
  • VAUDE Bukser Farley Stretch II Short
  • VAUDE Bukser Farley Stretch II Short
  • VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

Produktbeskrivelse VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

Vår klassiske akkurat clas! Disse ekstremt behagelige fotturer bukser ble fullstendig omarbeidet og tilbake i et nytt utseende og med miljøvennlig bluesign sertifisert materiale.


Den nye linning, den høye andelen av strekningen og ledd kne segmentene leverer enda mer komfort enn før. Lettstelt, hurtigtørkende materialer sikrer pålitelig ytelse. Med glidelåslommer for å holde lommene fra å bli plukket.Funksjoner:


- Stretchmateriale


- 2 lommer foran med omvendt glidelås


- En lårlomme med glidelås


- En baklomme med omvendt glidelås


- Linning justerbar med borrelåsSpesifikasjoner:


- Vekt: 0,3 Kg


- Hovedstoff: 88% polyamid, 12% elastanTeknologi:


Grønn Shape er din Vaude garanti for miljøvennlige produkter - fra bærekraftige materialer og ressursvennlig produksjon. Vårt mål er å beskytte mennesker og natur.


bluesign-godkjent-stoff


Den bluesign standard er verdens strengeste tekstilstandard for miljøvern, forbrukerbeskyttelse og arbeidssikkerhet.


Alle miljømessige sider ved produksjonen blir vurdert ved screening: vann og utslipp til luft, støy, energi-og materialbruk, samt arbeidsvilkår knyttet til farlige materialer.


Produkter som er laget av minst 90% Bluesign-sertifiserte materialer er gitt "bluesign godkjent stoff" etiketten.


Stretch


De stoffer strekning kommer fra enten spandex i stoffet eller av den typen strikke-eller veve benyttes for materialet. Den stoffer strekningen øker komforten og ytelsen til klær som det gir en svært høy bevegelighet.


UPF-50 +


Utmerket UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 50 + betyr at en gitt del av stoffet gir mindre enn 2% (<1/50) av de UV-stråler som treffer den til å trenge gjennom.


Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse. Den UV-beskyttelse er skapt av valget av fibre, vev, og materialtykkelse, eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttelsesskjerm" inn i stoffet.


Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.


Ønsker du og kjøpe VAUDE Bukser Farley Stretch II Short? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Bukser hos nett utendørs butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste utendørs produkter, som er tilpasset dine behov på trekkinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Dameklær tilbud.

Spesifikasjoner VAUDE Bukser Farley Stretch II Short

Årstid
Lengde
Farge
Funksjoner
Typen bukse

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flotte produkter

-

Jeg har flere par Vaude Farley-bukser. Hvis du er en parformet kvinne, er de så utmerket passform. Ikke noe gapende avfall, og en strålende passform. De er ikke billige, men hvis du er en erfaren og ivrig turgåer, er de fantastisk verdi. Anbefaler dem på det sterkeste.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up