up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE
360

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

plus
  • 360VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long
  • Play videoVAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long
  • VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long
  • VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long
  • VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

Produktbeskrivelse VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

For sommeren levende: vår populære reise klassiker også tilgjengelig i en zip-off capri versjonen. Universelt trekking bukser med en liten pakke størrelse og laget av myk og hurtigtørkende materiale med UV 50 + beskyttelse.Funksjoner:


- Artikulerte knær


- Kan kobles ned til 3/4 bukse


- Fukttransporterende overflate


- 1 benlomme med glidelås


- 2 tilbake patch lommer


- 2 front slide-in lommer


- En sikkerhet glidelåslomme i høyre frontlomme


- Linning med stretchinnsats


- Benmansjett med snøringSpesifikasjoner:


- Hovedbilde stoff: 100% polyamid


- Vekt: 0,32 KgTeknologi:


UPF-50 +

Utmerket UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 50 + betyr at en gitt del av stoffet lar mindre enn 2% (<1/50) av de UV-stråler som treffer den til å trenge gjennom. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse. UV-beskyttelse er skapt av valget av fiber, veve, og materialet tykkelse eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttende skjerm" inn i stoffet. Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.


Shortsize

Shortsize


Grønn Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter som er spesielt produsert miljøvennlig. Kriteriene er strenge: bare produkter som inneholder minst 90% organisk bomull, resirkulerte materialer, eller Tencel ® trefiber, eller har blitt farget med miljøvennlig Vaude eColour prosess, eller møte verdens strengeste miljøstandard bluesign ® kan bære Green Shape kvalitetsstempel


bluesign-godkjent-stoff

Den bluesign ® standard er verdens strengeste tekstil standard for miljøvern, forbrukerbeskyttelse og arbeidssikkerhet. Alle miljømessige aspekter av produksjonen blir vurdert ved screening: vann og luft, støy nivåer, energi og materialbruk, samt arbeidsvilkår knyttet til farlige materialer. Produkter som er laget av minst 90% bluesign ® sertifiserte materialer er gitt "bluesign ® godkjent stoff" etiketten.


Ikke vent lenger og kjøp VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til trekkinn kan du finne andre Bukser produkter i kategorien Dameklær som kan supplere din bestilling. Kjøp VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Bukser tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

Bærekraft VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri Long

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up