up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE
360

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

plus
  • 360VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri
  • Play videoVAUDE Bukser Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri
  • VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

Produktbeskrivelse VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

For sommeren levende: vår populære reise klassiker også tilgjengelig i en zip-off capri versjonen. Universelt nyttige trekking bukser med en liten pakke størrelse og laget av myk, hurtigtørkende materiale med UV 50 + beskyttelse.Funksjoner:


- artikulert knær


- Kan kobles ned til 3/4 bukser


- Transporterende finish


- En lårlomme med glidelås


- 2 tilbake patch lommer


- 2 foran lysbilde-in lommer


- En sikkerhetsglidelåslomme i høyre frontlomme


- Linning med stretchinnsats


- Benmansjett med snøringSpesifikasjoner:


- Hovedstoff: 100% polyamid


- Vekt: 0,32 KgTeknologi:


UPF-50 +

Utmerket UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 50 + betyr at en gitt del av stoffet gir mindre enn 2% (<1/50) av de UV-stråler som treffer den til å trenge gjennom. Dette er det samme som 98% UV-beskyttelse. Den UV-beskyttelse er skapt av valget av fibre, vev, og materialtykkelse, eller ved å sette inn en titandioksid "beskyttelsesskjerm" inn i stoffet. Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.


Shortsize

Shortsize


Grønn Shape er Vaudes kvalitetsstempel for produkter som er spesielt produsert miljøvennlig. Kriteriene er strenge: bare produkter som inneholder minst 90% økologisk bomull, resirkulerte materialer, eller Tencel ® trefiber, eller har blitt farget med miljøvennlige Vaude eColour prosess, eller møte verdens strengeste miljøstandard bluesign ® kan bære Green Shape kvalitetsstempel


bluesign-godkjent-stoff

Den bluesign ®-standarden er verdens strengeste tekstilstandard for miljøvern, forbrukerbeskyttelse og arbeidssikkerhet. Alle miljømessige sider ved produksjonen blir vurdert ved screening: vann og utslipp til luft, støy, energi-og materialbruk, samt arbeidsvilkår knyttet til farlige materialer. Produkter som er laget av minst 90% bluesign ® er sertifiserte materialer gitt "bluesign ® godkjent stoff" etiketten.


Hvis du er ute etter VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri er du heldig. I vår utendørs butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst trekkinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Dameklær produkter. trekkinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Bukser for ulike typer aktiviteter. Vår Bukser er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Bærekraft VAUDE Bukser Farley Zip Off Capri

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up