`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II
  • VAUDE Escape Pro II

VAUDE Escape Pro II

Produktbeskrivelse VAUDE Escape Pro II

Hold deg tørr mens du er på farten: sporty regnjakke for bestrebelser på fjellet. Bredt bruksområde takket være avtakbar hette og muligheten til å glippe i en fleecejakke (for eksempel Smalandjakken). Du kan alltid ta den med, bare pakke den i liten mengde og sette den i egen lomme. Dette produktet er laget med Eco Finish, en miljøvennlig, fluorkarbonfri, vannavvisende finish (PFC-fri). VAUDE Green Shape-etiketten står for miljøvennlige, funksjonelle produkter laget av bærekraftige materialer.

Grønn info:

Fair Wear Foundation:
Vi streber etter gode arbeidsforhold og lønn for alle arbeidere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF) og er opptatt av å kontinuerlig forbedre arbeidsforholdene på alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. VAUDE har oppnådd lederstatus, den høyeste statusen for FWF-medlemskap.

Grønn form:
Med vår Green Shape-etikett tilbyr vi funksjonelle, miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under rimelige arbeidsforhold langs hele forsyningskjeden. Kriteriene for etiketten er strenge og transparente. De er under konstant gjennomgang og dekker hele livssyklusen til produktet fra design, gjennom produksjon, pleie og vedlikehold, til reparasjon og produktets levetid.

Eco Finish
Dette produktet har vår vannavvisende Eco Finish. Påført på overflaten av ditt VAUDE-produkt fører det til at regnvann bare perler opp på overflaten - uten bruk av miljøskadelige fluorkarboner (PFC). Eco Finish beskytter deg mot regnet og hjelper deg med å holde naturen ren.


Funksjoner:

2-lags stoff
Indre jakke kan glidelås
Leddede ermer
Avtakbar, justerbar hette
Glidelås foran med dobbel klaff
2 dekkede glidelommer foran
1 frontlomme for å oppbevare jakken
1 innerlomme med glidelås
Underarmsventilasjon med glidelås
Trekkord nederst, justerbar gjennom lommene
Justerbar mansjett med borrelås


spesifikasjoner:

Hovedstoff Ansikt: 100% polyester; Membran: 100% polyuretan; Kontraststoff Ansikt: 100% polyester; Membran: 100% polyuretan; Fôr: 100% polyamid; Meshfor: 100% polyester.
Vekt: 584 g


Teknologi:

Ceplex aktiv:
Ceplex Active er en toppkvalitets membran eller belegg som er permanent vanntett, pustende og vindtett. Den har et min. vannsøyle på 10.000 m (JIS L 1092 B). Denne membranen er 100% PTFE-fri.

zipin_l:
Jakker merket som glidelås kan glidelås sammen (f.eks. En varm jakke kombinert med en værbestandig jakke). Et mellomlag (f.eks fleecejakke) og et ytre lag (f.eks. 2 lags regnjakke) kan kombineres for å lage et variabelt 3 i 1-system.

3 i 1:
Et koordinert glidelås i systemet: Ytre og indre jakker med 3in1-ikonet er kompatible med hverandre.

Vanlig passform:
Vanlig passform
VAUDE Escape Pro II er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett utendørs butikken kan du finne VAUDE Escape Pro II relaterte produkter. Vårt utvalg av Jakker produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner VAUDE Escape Pro II

Bærekraft VAUDE Escape Pro II

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk