`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II
  • VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Produktbeskrivelse VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Vår klassiske med t glidelåser! Ekstremt behagelige fotturer bukser laget av miljøvennlige bluesign®-sertifiserte materialer. Kutter en god figur på hver tur. Den komfortable linning, høy andel av strekningen og artikulert knær levere en høy grad av komfort. Lettstelt, hurtigtørkende stoff sikrer pålitelig ytelse. Med glidelåslommer for å holde eiendeler trygt. Dette produktet ble produsert med Eco Finish og er miljøvennlig, vannavvisende og fluorkarbon fri (PFC gratis). Grønn Shape er din Vaude garanti for miljøvennlige produkter fra bærekraftige materialer, ressurseffektiv produksjon og rettferdig produksjon.

Egenskaper:

Leddet Knees

Kan kobles sammen med Down To 3/4 Pants

stretchmateriale

2 frontlommer med Inverted Zip

En benlomme med Zip

En baklomme med Inverted Zip

Linning Justerbar med borrelås

Justerbare mansjetter med borrelås

spesifikasjoner:

Materiale:

Hovedstoff: 89% polyamid, 11% elastan.

Vekt: 380 g

Teknologi:

Grønn Info:

Vi tilstreber gode arbeidsforhold og lønn for alle arbeidstakere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF) og vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre arbeidsforholdene ved alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. Vaude har oppnådd leder status, den høyeste statusen FWF medlemskap.

Grønn Shape:

Grønn Shape er din Vaude garanti for miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer, ressurseffektive produksjon og rettferdig produksjon.

Eco_Finish_l:

Vaude produkter som bærer Eco Finish blitt impregnert på en miljøvennlig måte uten (PFK). PFK er en del av en gruppe kjemiske forbindelser som anvendes for å vanntett det ytre laget av mange utendørsprodukter. De har kommet under kritikk for å være ikke biologisk nedbrytbart, bioakkumulerende og giftig, og mistenkt for å være skadelig for helsen. Vaude har gjort en klar forpliktelse til fullstendig avkall PFK.

UPF 40+:

[Etter den australske / New Zealand standard AZ / NZS 4399: 1996] Ekstremt høy UV-beskyttelse, slik at du kan nyte solen og fjellsport godt beskyttet. En UPF rangering på 40 betyr at en gitt del av stoffet lar mindre enn 2,5% (<1/40) av de ultrafiolette strålene som treffer den til å trenge inn i through.The UV-beskyttelse er skapt av valget av fibre, veve, materialtykkelse eller ved å sette inn en titandioksyd "beskyttelsesskjerm" inn i stoffet. Titandioksid er helt miljøvennlig og har vært vurdert av EU som ufarlig.

Tøye ut:

Den stoffer strekningen kommer fra enten spandex i stoff eller fra den type strikke eller veve brukes for materialet. Dette gir maksimal bevegelsesfrihet.

Vanlig passform


Akkurat nå er produktet VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II på lager hos trekkinn. Finn ut hvilken andre utendørs produkter merketVAUDE har i din nett utendørs butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Bukser modeller. På trekkinn lager vi de nyeste stiler og design av Dameklær. Bla gjennom vårt utvalg og finne utendørs artikelen som passer dine behov.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner VAUDE Farley Stretch Capri T Zip II

Typen bukse
Årstid
Funksjoner
Anbefalt bruk
Teknologier
Lengde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk