up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE

VAUDE Jakke Lierne

VAUDE Jakke Lierne

VAUDE Jakke Lierne

plus
  • 360VAUDE Jakke Lierne
  • Play videoVAUDE Jakke Lierne
  • VAUDE Jakke Lierne
  • VAUDE Jakke Lierne
  • VAUDE Jakke Lierne

VAUDE Jakke Lierne

Produktbeskrivelse VAUDE Jakke Lierne

Liten pakningsstørrelse stort bruksområde. Denne lette 2,5-lagsjakken laget av miljøvennlig bluesign®-sertifisert materiale er et smart valg for enhver bedrift. Teknisk utstyrt med høyt posisjonerte lommer.


Funksjoner:

2,5 lags stoff
Leddede ermer
2 glidelåslommer foran
Trekksnor nederst med en hånds justering
Justerbar mansjett med borrelås
Ventilasjon under armene med dobbel klaff


Spesifikasjoner:

Hovedstoff Ansikt: 100% Polyamid;
Membran: 100% polyuretan
Lommefôr: 100% polyester
Vekt: 390 G


Teknologi:

Green Shape er din VAUDE-garanti for miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer og ressursvennlig produksjon. Det beste for mennesket og naturen. Kriteriene er strenge: et produkt kan bare ha Green Shape-etiketten når det oppfyller standardene for 'blått design', eller har blitt farget med VAUDE eColour, eller er laget av minst 90% miljøvennlige materialer som bluesign-godkjent, organisk bomull, resirkulert materialer en kombinasjon av disse med minst 35% Tencel eller hamp.

Bluesign-godkjent stoff:
Bluesign er verdens strengeste standard for miljø-, forbruker- og arbeidsstyrkebeskyttelse. Alle miljørelevante produksjonsaspekter blir vurdert og permanent optimalisert: materialer, energi, vann, vann- og luftutslipp, støynivå, avfall, håndtering av farlige stoffer. Produkter laget av minst 90% av bluesign-sertifiserte materialer er merket som "blåtegnet godkjent stoff".Dra nytte av våre tilbud på VAUDE Jakke Lierne. I vår nett utendørs butikk, hos trekkinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste utendørs utstyret. Du kan også besøke andre utendørs kategorier og finne produkter av merket VAUDE til den beste prisen.

Spesifikasjoner VAUDE Jakke Lierne

Farge
Funksjoner
Type jakke

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up