`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW
  • VAUDE Kofel LW

VAUDE Kofel LW

Produktbeskrivelse VAUDE Kofel LW

Alle arounder for miljøbevisste klatrere: veldig lett 2-lags jakke ressurseffektive bluesign® sertifisert materiale med underarm ventilasjon, avtakbar hette og høye faste lommer som er lett tilgjengelig når iført en pakke. Den pustende membran beskytter mot vind og regn gjør det til en pålitelig følgesvenn i fjellet.

Egenskaper:

Bøyde ermer

2 frontlommer med glidelås

Snøring nederst hem, justerbar gjennom lommer

Regulerbar mansjett med borrelås

Avtagbar, justerbar hette

Underarm ventilasjon med glidelåser

spesifikasjoner:

Hovedstoff Face: 100% polyamid

Membran: 100% Polyurethane

Mesh fôr: 100% Polyester

Fôr: 100% polyamid.

Vekt: 384 g

Teknologi:

Fair Wear Foundation:

Vi tilstreber gode arbeidsforhold og lønn for alle arbeidstakere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF) og vi er forpliktet til å kontinuerlig forbedre arbeidsforholdene ved alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. Vaude har oppnådd leder status, den høyeste statusen FWF medlemskap.

Bluesign produkt:

Den bluesign®-systemet er verdens strengeste standard for miljøvern, forbrukerbeskyttelse og yrkesmessig sikkerhet. Alle aspekter av produktet som er relevante for miljøet er testet kritisk og optimalisert permanent: materialbruk, energi, vann, avløp, avtrekks, støy, avfall, behandling av farlige stoffer. Et produkt kan bli tildelt "bluesign® produkt" etiketten bare dersom minst 90% av tekstiloverflaten og 30% av ingrediensene som brukes er bluesign® sertifisert.


Kommer du til å kjøpe VAUDE Kofel LW? Alle produktene fra VAUDE har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på VAUDE Kofel LW og motta den innen få dager. Vårt mål hos trekkinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av utendørs utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner VAUDE Kofel LW

Type jakke
Funksjoner
Anbefalt bruk
Teknologier
Hette
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk