`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II
  • VAUDE Miskanti II

VAUDE Miskanti II

Produktbeskrivelse VAUDE Miskanti II

Enten det er en isolert fjelltur i slutten av høsten eller en vintervandring gjennom hoftepuddersnøen - en varm softshelljakke gir den beste værbeskyttelsen parret med ypperlig komfort og et utmerket mikroklima. Miskanti S Jacket forener vindbeskyttelse, bevegelsesfrihet og god pustevirkning takket være det premium Windproof Storm-materialet. Stretchy Windproof Storm Material er plassert på armer, skuldre og torso for å tilby pålitelig beskyttelse mot vind og vær. Den brukes også der skulderstroppene og en hoftebelte fordeler lasten til kroppen din. Under armene og på sidene sørger soner laget av svært elastisk og fukttransporterende fleece utmerket regulering av kroppens mikroklima. Den varme indre foringen er myk og koselig og transporterer fuktighet utad. To høyere settlommer med lommer er også enkle å få tilgang til mens du har på seg en pakke og tilbyr plass til en lue eller et kart. Dette produktet er laget med Eco Finish, og miljøvennlig vannavvisende overflate uten bruk av fluorokarboner (PFC). VAUDE Green Shape-etiketten står for miljøvennlige, funksjonelle produkter laget av bærekraftige materialer.

Grønn Info:

Fair Wear Foundation:

Vi arbeider for gode arbeidsforhold og lønninger for alle arbeidstakere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpliktet til kontinuerlig å forbedre arbeidsforholdene i alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. VAUDE har oppnådd lederstatus, høyest status for FWF-medlemskap.

Grønn form:

Med vår Green Shape-etikett tilbyr vi funksjonelle, miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under rettferdige arbeidsforhold langs hele forsyningskjeden. Kriteriene for etiketten er strenge og gjennomsiktige. De gjennomgår kontinuerlig gjennomgang og dekker hele produktets livssyklus fra design, gjennom produksjon, vedlikehold og vedlikehold, til reparasjon og produktets levetid. Finn ut mer om Green Shape.

Eco Finish:

Dette produktet har vår vannavvisende Eco Finish. Anvendes på overflaten av VAUDE-produktet, forårsaker det regnvann å bare pusses opp på overflaten - uten bruk av miljøskadelige fluorokarboner (PFC). Eco Finish beskytter deg mot regnet og bidrar til å holde naturen ren.

Egenskaper:

leddhylser

Frontlommer med bakluke

1 brystlomme med på sømlås

2 lommer foran

Ttached, justerbar hette

Tastatur nederst på siden, justerbar gjennom lommer

Justerbar mansjett med velcro

Teknologi:

Tøye ut:

Stoffets strekk kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller vev som brukes til materialet. Dette gir maksimal bevegelsesfrihet.

Vindtett pro:

Windproof Pro er kombinasjonen av to forskjellige stoffteknologier. Vi bruker tøft 100% vindtett stoff og pustende 80% vindavvisende stoff. Disse er strategisk plassert i hvert plagg for å optimal påvirke ytelsesnivået på fjell- og sykkelutøvere. Finn ut mer om vindbeskyttelse i sykkelklær og vindbeskyttelse i fjellsportstøy.

Vanlig passform


Hos utendørs butikken, trekkinn, kan du finne forskjellige størrelser av VAUDE Miskanti II og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med VAUDE Miskanti II som kategorien Herreklær fra vår nett utendørs butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om utendørs utstyr, i tillegg til VAUDE Miskanti II omtalene.

Spesifikasjoner VAUDE Miskanti II

Bærekraft VAUDE Miskanti II

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk