up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE
360

VAUDE Prokyon 22L Backpack

VAUDE Prokyon 22L Backpack

plus
  • 360VAUDE Prokyon 22L Backpack
  • Play videoVAUDE Prokyon 22L Backpack
  • VAUDE Prokyon 22L Backpack
  • VAUDE Prokyon 22L Backpack

VAUDE Prokyon 22L Backpack

Produktbeskrivelse VAUDE Prokyon 22L Backpack

Grønt multi talent! En høyytelses vandringryggsekk for ambisiøse turer og via ferrata. VentActive Hike kroppskontakt tilbake sikrer en kompakt passform. Vår nye EMP-bakpanel inne i pakken stabiliserer lasten og følger med hver bevegelse fremover, samtidig som du hindrer at utstyret presses inn i ryggen. De ergonomiske skulderstroppene og smalpakningen gir utmerket bevegelsesfrihet. Hovedrommet inneholder alt du trenger for dagsturer; Vandringskortet passer inn i en lomme på forsiden. Der er en sikkerhetslomme i lokket for nøkler, penger eller dokumenter. Pakken kan komprimeres med sidestropper når det er nødvendig. En side-strekklomme tar drikkeflasken, hanskene eller en lue. Prokyon er ikke bare veldig allsidig, det skårer også med økovinning. Dette produktet er laget med Eco Finish, en miljøvennlig, fluorokarbonfri, vannavvisende overflate (PFC-fri). VAUDE Green Shape-etiketten står for miljøvennlige, funksjonelle produkter laget av bærekraftige materialer.

Egenskaper:

integrert EMP-bakpanel hindrer trykkpunkter og gir full fleksibilitet

ErgoShape skulderstropper for optimal bevegelsesfrihet

små hoftefløyer for en sikker passform

lommelykt i lokket

Ytterligere lås med lomme på innsiden

Zipplomme foran

1 side strekklomme

sidekompresjonstropper

ett pole vedlegg punkt

brystbelte med rørholderklips

åpning for hydreringssystem

regndeksel: inkludert

spesifikasjoner:

Materiale:

Hoved stoff: 100% Polyamid; 210 D HT Maxi Ripstop Polyuretanbelagt; Kontraststoff: 100% Polyester; 600 D Polyuretanbelagt 50% resirkulert; Foring: 100% Polyamid; 200 D Polyuretanbelagt; Regntrekk Ansikt: 100% Polyamid; Belegg: 100% Polyuretan; 190 T Polyuretanbelagt.

Vekt: 960 g

Volum: 22,0 l

Dimensjoner: 60 x 28 x 22 cm

Belastningsområde: 3 8 kg

Grønn Info:

Fair Wear Foundation: Vi arbeider for gode arbeidsvilkår og lønninger for alle arbeidere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (fwf) og vi er forpliktet til kontinuerlig å forbedre arbeidsforholdene på alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse betingelsene jevnlig. Vaude har oppnådd lederstatus, den høyeste statusen av FWF-medlemskap.


Med VAUDE Prokyon 22L Backpack, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som VAUDE. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Sekker og kofferter tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner VAUDE Prokyon 22L Backpack

Farge
Kapasitet
Skjønn
Anbefalt bruk
Alder
Struktur

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up