`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia
  • VAUDE Roccia

VAUDE Roccia

Produktbeskrivelse VAUDE Roccia

Alpine allround talent: stretchy softshell hettejakke laget av vindtett 100 materiale for året rundt bruk i fjellet. Denne svært åndbare, vindtette softshell sikrer et godt mikroklima og god bevegelsesfrihet for fjellklatring og klatring. Denne tekniske jakken har lange ventiler, mange lommer og justeringsalternativer. Ideell for fjellutøvere som ønsker å dekke et bredt spekter av alpine aktiviteter med bare en jakke. Takket være bruken av bluesign®-sertifiserte materialer, tar det seg en god stand når det gjelder miljøvennlig produksjon. Dette produktet er produsert med Eco Finish, har miljøvennlig vanntetting uten fluorokarboner (PFC). Grønn form er VAUDE-garantien for miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer, ressurseffektiv produksjon og rettferdig produksjon.

Grønn Info:

Vi arbeider for gode arbeidsforhold og lønninger for alle arbeidstakere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpliktet til kontinuerlig å forbedre arbeidsforholdene i alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. VAUDE har oppnådd lederstatus, høyest status for FWF-medlemskap.

Grønn Form:

Med vår Green Shape-etikett tilbyr vi funksjonelle, miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under rettferdige arbeidsforhold langs hele forsyningskjeden. Kriteriene for etiketten er strenge og gjennomsiktige. De gjennomgår kontinuerlig gjennomgang og dekker hele produktets levetid fra design, gjennom produksjon, vedlikehold og vedlikehold, til reparasjon og produktets levetid. Finn ut mer om Green Shape.

Eco Finish:

VAUDE-produkter med Eco Finish har vært vanntett på en miljøvennlig måte uten fluorokarboner (PFC). PFC er en del av en gruppe kjemiske forbindelser som brukes til vanntett ytre lag av mange utendørsprodukter. De har blitt kritisert for å være ikke biologisk nedbrytbare, bioakkumulerende og giftige, og mistenkt for å være helseskadelig. VAUDE har gjort en klar forpliktelse til å fullstendig avstå fra PFCs. Finn ut mer om Eco Finish.

Egenskaper:

Softshell jakke for fjellklatring:

100% vindtett, pustende og vannavstøtende

veldig elastisk

miljøvennlig og rettferdig produksjon

Produktfunksjoner:

festet, justerbar hette

leddhylser

2-veis foran glidelås med bakluke

1 brystlomme med glidelås

2 glidelås foran

underarm ventilasjon med glidelås

trekk på bunnen, justerbar i lommer

justerbar mansjett med velcro

spesifikasjoner:

Hoved stoff Ansikt: 100% Polyester; Membran: 100% Polyuretan; Backing: 100% Polyester.

Vekt: 560 g

teknologier:

Tøye ut:

Stoffet strekker kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller vev som brukes til materialet. Dette gir maksimal bevegelsesfrihet.

Vindtett 100:

En integrert membran gjør denne fleece 100% vindtett. Sandwichkonstruksjonen består av et teknisk ytre materiale og et termisk indre materiale som begge er valgt ut fra ønsket bruk av plagget. Denne teknologien er et godt valg for ekstremt vindfulle værforhold i høyfjell fjell- og motorsport.

Vanlig passform:

Vanlig passform: Körper umspielende Passform


Hvis du ser etter gode kvalitets Jakker artikler, da vil vårt utvalg av Jakker definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg VAUDE Roccia, prisen er 142.99 $ og er tilgjengelig. trekkinn er det beste alternativet for å kjøpe utendørs utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for VAUDE Roccia, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Bærekraft VAUDE Roccia

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

☆☆☆☆☆

-

Perfekt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk