`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

VAUDE

VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II
  • VAUDE Scopi II

VAUDE Scopi II

Produktbeskrivelse VAUDE Scopi II

Lett, behagelig og hurtigtørking: Vi designet disse ytelsespassene til touring bukser for alle fjellgjester som elsker å glide ut døren og hodet opp nærmeste sti. Med et smalt snitt score de med sitt utrolige komfortnivå. Stoffet og livet er komfortabelt elastisk, mansjettene kan justeres med glidelås. VAUDE Green Shape-etiketten står for miljøvennlige, funksjonelle produkter laget av bærekraftige materialer.

Produktfunksjoner:

delvis elastisk linning

2 lommer foran med invertert glidelås

ventilasjon gjennom frontlommene

1 benlomme med glidelås

ledd knær

mansjetter med glidelås for justering

Egnet for

Fjellklatring, Vandring Ambisiøs

spesifikasjoner:

Materiale:

Hovedt stoff: 88% Polyamid, 12% Elastan; Bakdel: 85% Polyamid, 15% Elastan.

Vekt: 250 g

teknologier:

Grønn Info:

Vi arbeider for gode arbeidsforhold og lønninger for alle arbeidstakere. Vi er medlem av Fair Wear Foundation (FWF), og vi er forpliktet til kontinuerlig å forbedre arbeidsforholdene i alle våre produksjonsanlegg. Vi overvåker disse forholdene regelmessig. VAUDE har oppnådd lederstatus, høyest status for FWF-medlemskap.

Grønn form:

Med vår Green Shape-etikett tilbyr vi funksjonelle, miljøvennlige produkter laget av bærekraftige materialer. De er produsert under rettferdige arbeidsforhold langs hele forsyningskjeden. Kriteriene for etiketten er strenge og gjennomsiktige. De gjennomgår kontinuerlig gjennomgang og dekker hele produktets livssyklus fra design, gjennom produksjon, vedlikehold og vedlikehold, til reparasjon og produktets levetid. Finn ut mer om Green Shape.

Eco Finish:

VAUDE-produkter med Eco Finish har vært vanntett på en miljøvennlig måte uten fluorokarboner (PFC). PFC er en del av en gruppe kjemiske forbindelser som brukes til vanntett ytterlag av mange utendørsprodukter. De har blitt kritisert for å være ikke biologisk nedbrytbare, bioakkumulerende og giftige, og mistenkt for å være helseskadelig. VAUDE har gjort en klar forpliktelse til å fullstendig avstå fra PFCs. Finn ut mer om Eco Finish.

Tøye ut:

Stoffet strekker kommer fra enten spandex i stoffet eller fra den type strikke eller vev som brukes til materialet. Dette gir maksimal bevegelsesfrihet.

Vindtett 80:

Tygets ekstra tette konstruksjon (oppnådd ved veving, finish eller bearbeiding) gjør det 80% vindtett. Det som er igjen av vinden er et hyggelig, kjølig friskluft som gir uslåelig pusteevne. Denne teknologien er et godt valg for vindfulle værforhold i høyfjell fjell- og motorsport.


Kjøp din VAUDE Scopi II til den laveste prisen! I vår nettbutikk for utendørs, trekkinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Dameklær til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt VAUDE Scopi II. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår utendørs katalog til forbløffende rabatterte priser!

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner VAUDE Scopi II

Typen bukse
Årstid
Funksjoner
Anbefalt bruk
Lengde
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk