up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

VAUDE

VAUDE Votter Himalayaen

plus
  • Play videoVAUDE Votter Himalayaen
  • VAUDE Votter Himalayaen

VAUDE Votter Himalayaen

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse VAUDE Votter Himalayaen

Tykk, kokt Schladminger ull votter for den ultimate varme. Naturlig vannavstøtende og isolerende selv når det er vått.Feature:


- Laget av flex-flatet ull


Ikke vent lenger og kjøpe VAUDE Votter Himalayaen! Hos trekkinn, alle våre Dameklær produkter har full produsentgaranti på merket VAUDE. Kjøpe i vår utendørs butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår utendørs samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta VAUDE Votter Himalayaen så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner VAUDE Votter Himalayaen

Hansker
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Varm, fin farge, men

-

Jeg bestilte hanskene i størrelse 9 fordi jeg har lange fingre. Hanskene er store og egner seg også for bredere hender. Jeg beholder den fordi jeg trenger en størrelse 9 i lengde. Det er en veldig fin grå, de er koselige og varme også. Men jeg har ikke brukt dem i is og snø ennå. Ullen klør meg også litt, men jeg kan fortsatt bruke tynne merinohansker under. Jeg vil anbefale dem til andre.

Himalaya votter

-

Kunne ikke kildes noe som Himalaya votter i Australia, og for meg personlig har det vært en kald vinter ... OMG ... noen morgenstemperatur var under null !!! Jeg vet ... Hva en wimp !! Disse vanter er fantastisk !! Nydelig myk ull, perfekt passform - ikke for løs, ikke for stramt ... OG jeg låner ikke dem til noen ... IKKE SELV MIN GIRLFRIEND MEN ... Jeg vil kjøpe henne et par fordi jeg tror de er de beste vanter penger kan kjøpe. Så, hvis du ikke kjøper et par basert på min anbefaling ... du mister!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up