`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vertical

Vertical Alpin

Vertical Alpin

Vertical Alpin

  • Vertical Alpin
  • Vertical Alpin
  • Vertical Alpin
  • Vertical Alpin

Vertical Alpin

Produktbeskrivelse Vertical Alpin

Alpin hettegenser kan brukes som et tungt vektlag eller et lett mellomlag. Hette for ekstra isolering når det er nødvendig, passer under hjelm. Alpin hettegenser er en allsidig topp å ha på og utenfor bakken.

Egenskaper:

Base- eller mellomlagerkomfort

Strekkhette med trykknapper

Stor brystlomme med glidelås

Trekkord hem

spesifikasjoner:

Sammensetning: 95% polyester, 5% Elasthanne

Vekt: 485g

Teknologi:

Tøye ut:

Strekeklær er ment å flytte med deg uten begrensninger. Vi utviklet denne teknologien på mange nivåer for å ha unike funksjoner i våre produkter. Enten det er konstruert strekk i et vevd stoff eller inkludering av elastan for å forbedre stoffets egenskaper, gir våre stretchprodukter deg uovertruffen komfort i bevegelse.


Tenker du på og kjøpe Vertical Alpin? Dette er en av stjerneproduktene hos trekkinn, nett utendørs butikken. Prisen er 73.49 $, begrenset tid! Hos trekkinn kan du dra nytte av de største fordelene og finne produkter fra Vertical til den beste prisen. Alle våre utendørs produkter har en kvalitetsgaranti fra produsent.

Spesifikasjoner Vertical Alpin

Hette
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk