`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vertical

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

Vertical Down

  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down
  • Vertical Down

Vertical Down

Produktbeskrivelse Vertical Down

Down Jacket er svært komprimerbar og kan lagres enkelt i sin egen lomme, og tar opp minimal plass! Du vil bli imponert over sin lyshet (kun 300g), og det er knapt merkbar når den er slitt, noe som gir deg stor bevegelsesfrihet! Brukes som et andre eller tredje lag, det er det ideelle valget for alle dine høst- og vinterturer.

spesifikasjoner:

VEKT: 0.3000


Kjenner du alle funksjonene til Vertical Down? Hos trekkinn velger vi utendørs artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Herreklær artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Jakker kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Vertical er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av utendørs ekspertene!

Kundeomtaler og spørsmål (5)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Vertikal dunjakke

-

Varm og veldig lett, den komprimerer veldig bra

Vertikal dun svart

-

Bona jaqueta til fornuftig pris. Lleugera i tèrmica, l´únic punt negatiu er at jeg deixa noen blyfilet til peba de roba de sota. Men denne lille tingen. Recomanable.

Veldig lett og justert til størrelse m

-

Lett og behagelig å ha på, det veier nesten ingenting og har en hette som er verdsatt i disse plaggene. Diskret. Jeg er fornøyd med kjøpet

Vertikal ned

-

Veldig bra jakke Fin, folding og lys. Det dårlige er at det mister mye penn og gir litt lite, men veldig godt alternativ for andre lag. Holder varmen veldig bra.

Vertikal

-

Veldig varm og lett dunjakke, lukkes i lomme, venstre for å holde i ryggsekken eller som mellomlag når været er dårlig. på trekkinn uslåelig pris. punktlig frakt

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk