`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vertical

Vertical Technical

  • Vertical Technical
  • Vertical Technical

Vertical Technical

Produktbeskrivelse Vertical Technical

Den tekniske LS-t-skjorten gir solbeskyttelse og komfort ved å bruke en høyt pustende, fullstrekning øko polyester. Hurtigtørking og lettvekt, noe som gir et behagelig ved siden av hudlaget som utfører for en dag eller flere dagstur.

Egenskaper:

Den tekniske LS-t-skjorten gir solbeskyttelse og komfort ved å bruke en svært pustende full

Strek eco polyester. Rask tørking og lettvekt, noe som gir et behagelig ved siden av huden

Lag som utfører for en dag eller flere dagstur.

Lomme: 1 brystlomme

Zip: Langermet, 1/4 glidelås

Andre funksjoner: High wicking Polyester Eco Fabric Forsterket skulderpaneler

spesifikasjoner:

sammensetning:

Stoffinnhold: Hovedperson: 47% Polyester resirkuler, 47,5% Polyester, 5,5% Elasthanne; Renfort: 85% Polyamid, 15% Elasthanne

teknologier:

POLYESTER ECO:

RaidLight utvikler sine produkter med en tilnærming til bærekraftig utvikling. Du finner i vårt sortiment Polyester Eco, som har fordelen av å være miljøvennlig og økonomisk. Disse stoffene gir all komfort og kvalitet til en jomfru polyester, den store forskjellen er at råmaterialet kommer fra gjenvinning (polyester industriavfall, flasker, sortert plast, etc.). Ved å gjøre dette begrenser vi betydelig forbruket av planetens ressurser, samtidig som vi beholder fordelene med jomfru polyester (lettvekt, hurtigtørking og lett vedlikehold).

MESH 3D:

3D Mesh stoffet er laget av polyester filamenter for eksepsjonell åndbarhet og komfort. Den 3D honeycomb strukturen gir utmerket fuktbevegelse og har hurtig tørking egenskaper, en eksepsjonell stoff for aktiv sport.

TØYE UT:

Stoff med elastan / spandex eller mekanisk strekk.


Med Vertical Technical, det garanterer det beste utendørs utstyr. I tillegg til trekkinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din utendørs butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Vertical. Vårt team av utendørs eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Dameklær tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Vertical Technical

Typer av ermer
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk