`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Vibram fivefingers

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram fivefingers V-Trail 2.0

  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0
  • Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Vibram Fivefingers V-Trail 2.0

Produktbeskrivelse Vibram fivefingers V-Trail 2.0

V-Trail 2.0 tilbyr de nyeste og beste funksjonene for å erobre stier med letthet, inkludert både laminering rundt tærne for å forhindre sømfelling og forbedret øvre materiale som er mer vannavstøtende enn den forrige versjonen. V Trail 2.0 har 3D Cocoon-netting vevd i yttersålen for beskyttelse mot skarpere gjenstander under utendørs trening som bergarter, røtter og ekorn. Nettverket er tredimensjonalt, det sprer støtpunktet over hele bunnen av skoen. Fortsetter å tilby utmerket proprioception og fingerferdighet. Megagrip yttersåleforbindelsen gir topp grep på tvers av både våte og tørre forhold.

Egenskaper:

Bruk: Ideell for å løpe i naturen

På stier eller under hindringsløp

det ultimate verktøyet for å bevege seg på uforutsigbare overflater.

spesifikasjoner:

Rask lacing system

2 mm EVA innersåle + Polyester Sockliner

3D Cocoon Technology

3,7 mm Megagrip Gummi Yttersåle

VEGAN

Vekt M43 = 6,4 oz / 182 gr

Vedlikeholdsinstruksjoner:

Maskinvask Kald / Luft Tørr


Vibram fivefingers V-Trail 2.0 er et produkt som samsvarer til den Sko kategorien innen Herresko utvalget på din utendørs butikken, trekkinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av trekkinn. Hva er fordelene med Vibram fivefingers V-Trail 2.0? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for utendørs.

Spesifikasjoner Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Skjønn
Funksjoner
Materialer
Skobredde
Eneste teknologi
Miste
Vekt fottøy
Anbefalt bruk
Farge

Tecnologias Vibram fivefingers V-Trail 2.0

Kundeomtaler og spørsmål (32)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Perfekt

-

FORBEDRET MODELL, GOD KOMFORT

Vibram fivefingers v-trail 2.0

-

Produktet er flott, tar litt tid å venne seg til å ta dem på, men følelsen er som forventet. Husk at du må bestille en størrelse større enn det du vanligvis bruker, eller i tilfelle halv størrelse, avrund figuren og bestill.

Første femfingre ...

-

Amatør i sporet. Jeg ville prøve fivefingers ... Første løype på 12,5 km: * "The threading": uunngåelig problemer ... men med litt tid forbedrer jeg ... tålmodighet ... * Komfort: veldig bra, lett , fleksibelt, raskt og supereffektivt blonder system. * Løp: Terrenget mitt er ganske ujevnt (skrubbland, sti med steiner). Jeg kjenner på steinene mye, men det hindrer meg ikke i å fortsette å løpe ... det tar tid å bli vant til disse opplevelsene på bakken. Grepet i det tørre, på steinene, i utforkjøringene er på toppen! Super krok! SÅ for det første er jeg ganske hyggelig overraskelse: Bra. NB: Jeg bruker dem med 5fingers sokker.

Jeg anbefaler

-

Bruk det sanne konseptet med "barefooting", uten tvil de beste skoene jeg hadde. Jeg anbefaler deg å kjøpe nummeret under målet som produsenten anbefaler for en koselig sko. Definitivt flere vil komme i fremtiden.

Vibram fivefingers

-

Veldig bra. Første par Vibram. Som beskrevet. Veldig behagelig å ha på. Den eneste ulempen er at levering av Mondial Relais var sen.

Nikkel

-

Hei Super produkt av kvalitet, komfort og letthet.

Jeg anbefaler

-

Det krever trening og tilpasning for å bruke disse skoene, men jeg anbefaler på det sterkeste. Når du har blitt vant til det, vil du elske følelsen

Fivefingers.

-

Alle gode bestillinger 100% igjen. TAKK SKAL DU HA

Fem fingersko

-

Varer mottatt alt var flott! Jeg er veldig glad alt passer .... !!! Takk og vil bestille igjen med 100% sikkerhet, jeg bruker sko med fem fingre året rundt ... og jeg er glad .....

Fantastisk wow

-

etter to korte turer på 9 og 10 km er jeg erobret. et inntrykk av frihet og letthet.

Fullt anbefalt

-

Jeg ville kjøpt dem om og om igjen. Det er så kult. Jeg har vært med i merkevaren i 7-8 år og disse skoene har vært de beste av dem til å kunne gå ut og løpe komfortabelt.

Beste barfotsko

-

Dette er de beste barfotskoene til løypa som jeg hadde så langt!

Vff, "badedrakten" av sko!

-

3. par VFF (2 løyper og 1 rute). Tell 2000 til 3000 km i par i kaillassen (vel, når det gjelder løypene!). De er virkelig "sko" fra hverandre. Helt klart, du må lære å løpe igjen, så gå mykt, se veldig mykt (1 km?). Men etter ... for en glede å løpe, spesielt i krattland! Jeg sammenligner ofte, med løpere som spør meg, sensasjonene som oppleves mens jeg svømmer i sjøen med en badedrakt (utstyrt med VFF) mot de som oppfattes med en tett JEAN (utstyrt med "normale" løypesko) - Det er tydeligere? Vel, du må ikke ha følsomme føtter, eller hvis du har dem i starten, vil de raskt bygge muskler og stivne. La oss være tydelige, jeg bruker bare disse "skoene" til trening / glede og til små naturløp. Jeg ville ikke ta dem for en ultra! I alle fall bør alle elskere av CAP minst prøve et par en dag i livet som løper.

Gode følelser og beskyttelse

-

Etter å ha trent på seg, noe som er enklere med sokker, har den første utflukten vært veldig behagelig. Arrangementet av dyvelene hjelper mye, da det ikke er spikret noen stein til det.

Anbefalt 100x100

-

Første vibram og ikke den siste !!!! Veldig behagelig og følelse av frihet 100x100

Jeg er fornøyd

-

Ingen klager. Rett og slett magisk!

Nye sensasjoner

-

du kan bruke dem trygt hele dagen uten problemer, men med sokker for å unngå dårlig lukt og å vaske dem ofte. Hvis du vil løpe dit, og du ikke er vant til å bruke denne typen fottøy, anbefaler jeg deg å gjøre det gradvis for å unngå smerter. med hensyn til fotnummeret ditt, kjøp alltid ett eller to større tall, det kommer an på hva du vil gjøre. for eksempel når jeg løp, tok jeg dem 2 cm (ikke antall) større. selv om de er brede på tærne, føler jeg i det minste ikke skoen blir trukket mellom fingrene som når jeg prøvde de 2 cm kortere. anbefales spesielt for deg som vil trene foten og vil gjøre overgangen fra sko til slipp, 0.

1

-

Rått

Ingen flere sko

-

Jeg har definitivt møtt det beste i livet mitt. Å bruke disse skoene vil ikke hindre deg i å bli spent. Jeg håper inderlig at alle vil glede seg over denne spenningen.

Veldig bra, anbefaler jeg

-

Jeg vil kunne si at jeg allerede er tilhenger av fivefingers, det er en fantastisk sko, med en følelse av frihet i føttene, som om vi var barbeint, men på en beskyttet måte. Jeg anbefaler på det sterkeste, når du tar på det først gjør det litt forvirring, men da med vanen blir det som enhver sko, raskt å ta på. For de som aldri har kjøpt og kommer for å kjøpe, anbefaler jeg deg å kjøpe riktig nummer, det ser ut som en hanske, bare det er på føttene :).

Produkt oppfyller mine forventninger

-

Litt vanskelig å ta på, for min del, men det er en skikkelig andre hud. Størrelse: Jeg har på meg 42, og paret passer meg bare. Oppmerksomhet er bedre å ta litt større og i verste fall ta på sokkene. Opplevelsene er gode, jeg anbefaler å lære å løpe på nytt og sette foten ned. Unngå gjørmete og for våte stier, du tar vannet umiddelbart. Kort sagt angrer jeg ikke på kjøpet. Du må se alt dette over tid, hva det gir (soliditet, såle, sømmer) samt sensasjoner ...

Vibram fivefingers

-

God opplevelse veldig behagelig, gode følelser

Gode sko

-

God sideburns måltider godt grep og holdbarhet, ikke det beste i grepet, men det er veldig bra

Du er flott!

-

Flotte Fivefingers joggesko! Vanskelig å finne i forskjellige størrelser og her var de!

Veldig fornøyd med levering

-

Skoene passet godt, og levering var rask. Bare merk tilpassede avgifter til Sør-Afrika på sko, mellom 30 til 45% med merverdiavgift.

5 fingre

-

Perfectes adaptem være jeg er en enkelt bona

De beste skoene

-

Den beste skoen der ute, godt laget og superkomfortabel.

Nydelig følelse i disse

-

Første gang jeg prøver fivefingers, overraskende hyggelig! Litt vanskelig å ta på seg de første gangene når du var over deg selv og skoene ikke ble sydd. Jeg blir fortsatt vant til føttene og kroppen med den tynne sålen før jeg begynner å løpe i disse. Men gleder meg! Nydelig barfotfølelse

Veldig gode sensasjoner

-

første trinn i fem fingre, og jeg er strålende fornøyd. god følelse, å føle skogbunnen, som endrer alt! start på overgangen til minimalisme da ... sakte men sikkert! Jeg ønsket å gå gradvis fra en dråpe, "vanlig" på ca 11-12mm, til null, og tok et par med en dråpe, svakere og svakere i løpet av månedene, men denne teknikken lot meg aldri satte naturligvis mitt skritt i fotfoten. med vibrammer, kom bevegelsen automatisk. Jeg starter ikke et 4min løp, som jeg gradvis vil utvide i løpet av de neste 30 ukene. målet er å ankomme 10 km i slutten av april 2020.

Superprodukt, rask levering

-

menneskefoten er laget for å løpe og gå, og dette produktet lar gå og løpe barbeint, men med fotbeskyttelse

Vibram fivefingers v-trail 2.0

-

Gode sko til utendørs opplevelser. Til fots 25,5cm (10inch) størrelse 41 passer perfekt. Følelsen av barfot går ubeskrivelig. Kjører i dem er en glede. Jeg er helt fornøyd med kjøpet. Takke. PS Fottøy størrelse 41 består av 300 gram.

Søte sko

-

Jeg elsker 5 fingre og disse er ganske gode. Gripet er fantastisk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk