up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Wildcountry

Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

plus
  • Play videoWildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set
  • Wildcountry Classic Rock Set

Wildcountry Classic Rock Set

Produktbeskrivelse Wildcountry Classic Rock Set

Den opprinnelige inkarnasjon av Rocks, er det disse nøtter som revolusjonerte klatring sine buede kanter gjør plasseringer sikrere og gi ledere tillit til å prøve hardere og hardere ruter.


Nå bare tilgjengelig i et sett med 1-10 Classic Rocks er en flott introduksjon til Wild Country serien, perfekt for første leder og utvikler seg gjennom karakterene. På en god pris og den perfekte startsett.


Alle utendørs produktene i kategorien Sprekk sikring har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos trekkinn kan du finne en full katalog over Klatreutstyr produkter fra Wildcountry. Prisene på Wildcountry Classic Rock Set er 69.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Wildcountry Classic Rock Set

Farge
Produkttype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Lys

-

foreløpig bare en kommentar, de er ganske lette!

Perfekt

-

De er de størrelsene jeg vil ha. Utmerkede materialer til deres pris. Jeg anbefaler dem på det sterkeste.

Klassisk rute

-

Klassisk Wildcountry stoppermodell, som brukt for noen år siden. Det hjelper mye når du er eventyrlysten og du får støt på jomfruelige vegger. Super pålitelig, de mislykkes ikke.

Enkelt og effektivt

-

Flott produkt. Enkelt og effektivt. Liker det fordi det ikke er fargekodet - kultiverer muligheten til å bedømme og identifisere en passende mutter uavhengig av tilstedeværelse av fargekode.

Bra kjøp

-

Levert som beskrevet. Ideell for innstilling av ankere.

Bokmerker klatring gjennomgang

-

God fane. Plasseres enkelt, pålitelig. Minus at ingen farge identifikasjon, men til slutt du blir vant til å se på størrelsen på bokmerket. Pris / kvalitet er utmerket.

Tascons gode rimelig

-

Perfekt å starte montering av rack, gode plasseringer, enkel å installere og fjerne, og en uslåelig pris. De eneste ulempene er at de er litt tyngre enn resten av klosser i markedet og, viktigst, mangel på farge identifikasjon. Kanskje du kan fikse det med litt tape.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up